FABULOUS HANDS & FEET + WIN

Wat is er fijner, vooral in de zomer met al die leuke slippertjes, om mooi verzorgde voeten en handen te hebben? Azra en haar team van Schoonheidsinstituut ASPA in Den Haag, zorgen hier onder andere voor. Ze maken voor je handen en voeten gebruik van de geweldige producten van Margaret Dabbs.

Margaret Dabbs, een erkend voetspecialist en podologe opende in 1998 haar eerste Foot Clinic in Londen. De huid van onze voeten heeft veel te verduren en heeft specifieke behoeftes op het gebied van verzorging. Ze zag een gat in de markt en ontwikkelde een speciale lijn voor onze voeten om ook thuis te gebruiken. De producten hebben als belangrijkste ingredient Australische, biologische EMU Olie. Deze olie staat bekend om zijn genezende eigenschappen en wordt al eeuwen als medicijn door de Aboriginals gebruikt. De olie zit onder de veren van de Emu is huidvriendelijk en heeft anti-schimmel eigenschappen. De lekkere frisse geur van de producten komt van de Australische Lemon Myrtle (citroen tea tree).

Foot Experience
Iedereen die wel eens bij een pedicure is geweest, weet dat je eerst je voeten in een badje laat weken; ik neem aan om de geur en het vuil weg te spoelen 😉 Zo niet bij Margaret Dabbs, hier beginnen ze met de behandeling zonder het waterbad, want water maskeert alles. De foot soak komt pas veel later aan de beurt. Je voeten zijn na de behandeling zo zacht als een babyhuidje! En vergeet niet om altijd je voeten goed af te drogen, ook tussen je tenen. En vijl de nagels van je tenen zo recht mogelijk, zodat ze niet kunnen ingroeien, bij voorkeur met een glasvijl.

Sinds 2015 heeft Margaret Dabbs ook een verzorgende lijn voor onze handen. De producten bevatten Australische biologische EMU Olie, witte waterlelie, hennepzaad olie, vitamine E, wilde rozen, smeerwortel en zonnebloem extract. De heerlijke geur komt van witte geranium en mandarijn. De producten zijn verzorgend, hydraterend, genezend, anti-ageing en trekken snel in. En sinds deze maand is er ook de Margaret Dabbs Fabulous Hands and Feet Nailpolish lijn, vrij van chemicaliën en met de geur van wilde rozen.

IMG_1077

Wil jij net als Anouk Smulders zo’n heerlijke behandeling voor je voeten of handen ervaren? Ik mag van ASPA één behandeling weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is de FaceBook pagina van ASPA en Marvelousz te liken. En als je hieronder of op FB een berichtje achterlaat waarom je wilt winnen, maak je natuurlijk nog meer kans 😉

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Het is zomer…. en de magere zonnestralen vandaag maken me een tikkeltje zenuwachtig…it’s time to move my body! ….En nu ik toch bezig zijn…dit is HET moment om ook aandacht te besteden aan mijn handen en voeten, zegt alles in mij. Wave goodbye winterkilo’s en winterblues, reset my body & mind, én investeren in een goede hand- & voetcare voor die fijne slippertjes straks.. Heerlijk fit, vol energie en met mooie, verzorgde voeten de zomer in. Don’t wish for a healthy summer body…work for it! Ik ga voor deze challenge!
    Dus já, je geweldige Marvelousz-winactie zou een prachtige verrassing en steun in de rug zijn om straks helemaal klaar te zijn voor een stralende zomer! En al weet ik “Geluk gaat niet om winnen maar om delen…., toch zou ik super gelukkig zijn als ik deze fantastische ASPA behandeling zou mogen winnen! Aangestoken wat ik gelezen heb op de ASPA website en de positieve recensies die ik over de Margaret Dabbs producten gelezen en gehoord heb (o.a. op de website van Pure Beauty Boutique en voorheen bij Skins Cosmetics), zou ik heel, heel graag zo’n heerlijke behandeling voor mijn voeten willen ervaren! Hoe tof! Ik heb de facebook pagina’s van ASPA en Marvelousz geliked en het bericht gedeeld.

  2. Oh heerlijk! Het lijkt er op dat het nu echt slipper weer gaat worden dus mijn voetjes kunnen wel een behandeling gebruiken om helemaal zomer klaar te zijn! Leuk!!

  3. Lijkt me zalig! Even weldadige aandacht voor mijn voeten. Heb afgelopen maanden hard zitten blokken voor mijn opleiding en wat ‘ me time’ zou super fijn en ontspannend zijn. Dus ja, ik hoop op deze heerlijke ASPA pedi met Margaret Dabbs producten zodat ik straks met mooie en verzorgde voeten stralend de zomer in kan!! Hoe blij zal ik zijn op mijn slippertjes!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *