KRUIDVAT BEAUTIES

Heb ik weer zo’n fijne beauty budget tip voor je (en vind je mijn blauwe hyacinten niet mooi?). Deze nieuwe anti-aging beauties van Kruidvat bestaan uit een combinatie van Q10 én vitamine C. Wil je weten wat ze voor jouw huid doen en waarom jij zo de kou moet trotseren om een potje te halen? Lees dan maar snel even verder.

De Kruidvat Dagcrème Q10 en Vitamine C met heel fijn een SPF 15 (€3,99) hydrateert je huid, wat zeker met deze kou erg fijn is. De combinatie van natuurlijke Q10, vitamine C en een mineralencomplex bevordert het herstellend vermogen van je huid. Q10 is een huideigen stof die onmisbaar is voor de energieproductie in de huidcellen. En vitamine C is een krachtige antioxidant die de aanmaak van collageen bevordert voor een egalere en stevigere huidstructuur.

De Nachtcrème (€3,99) voelt iets voller aan dan de dagcrème en ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces van je huid gedurende de nacht, zodat je opstaat met een gladde en frisse huid. En de Oogcrème (€3,49) gebruik je in de ochtend en avond, smeert lekker uit en vermindert rimpeltjes. Voorzichtig ‘inkloppen’ rond de huid van je ogen (het harde gedeelte) omdat deze huid dunner en gevoeliger is dan de rest van je gezicht.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *