PUPA IS IN THE AIR

Onze vrienden van Pupa Milano weten ons telkens weer te verrassen! Deze keer met hun limited edition voorjaarscollectie Material Luxury, welke een eerbetoon is aan de eigentijdse vrouw die houdt van strakke, minimalistische lijnen en frisse kleuren die helemaal bij het voorjaar passen. Material Luxury is geïnspireerd door de nu zo populaire Scandinavische stijl en verrijkt met de luxe van marmer en de helderheid van koperkleurige metallics. De (lente)kriebels beginnen alleen al bij het zien van deze fijne collectie stevig toe te slaan en ik mocht vast een aantal producten uit de collectie proberen. Lezen jullie weer mee?

3D Metal Eyeshadow
Een compacte poeder die eruit ziet als een cream, fijn aanbrengt en lekker lang blijft zitten door een mix van hars, wassen en olie. De eyeshadows (€18,25) zijn verpakt in mooie kopermetallic/marmer doosjes en verkrijgbaar in de kleuren Rosy Silver, Vibrant Violet en Coppery Pink.

Metal Lip Fluid
Een liquid lipstick (€18,50) in de kleur Ethereal Rose met een mooie metallic glans. De textuur van de lipstick is zacht, licht, romig en niet kleverig, de geur is lekker zoetig en mijn lippen zien er met deze lipstick direct zacht en verzorgd uit.

Duo Lips Twist Up
Een lipstick en lip pencil in één. De lipstick (18,80) is -wow- zó zacht! En blijft lang zitten. De lipkleur wordt door het lip pencil met een matte lijn -die de hele dag blijft zitten- omlijnd. Verkrijgbaar in twee kleuren: Eccentric Magenta en Pink Flamingo.De collectie bevat nog twee producten die ik helaas niet heb geprobeerd maar die ik hier toch graag noem:
Marbled Blush
Een (zoals de naam al zegt) gemarmerde blush in de kleur Marbleized Pink. Door de speciale ‘baked’ technologie geeft deze formule een zijdezachte textuur. Roze kleuren met een geraffineerde glans verlevendigt de natuurlijke kleur van de wangen en geeft een stralende en gezonde uitstraling. De adviesverkoopprijs bedraagt €26,95.

Liquid Metal
Mijn favoriete categorie: nagellak! Een exclusieve formule die verrijkt is met metallic microparels. Laat je nagels stralen met een puur metallic resultaat. Verkrijgbaar in twee kleuren: Rosy Silver en Vibrant Violet. De adviesverkoopprijs per flesje bedraagt €7,75.

Pupa Milano
Alle producten van Pupa Milano zijn dermatologisch getest en parabenenvrij. Op de website van Pupa Milano Nederland vind je nog veel meer informatie over de producten uit dit item, alle andere fijne Pupa producten én een overzicht van Pupa verkooppunten.By: Patti

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *