BEAUTIFUL CURLS

Zoals jullie hier hebben kunnen lezen heeft Living Proof Jennifer Aniston’s en ons leven verrijkt :).  Living Proof heeft zijn collectie uitgebreid, met CURL, voor krullend haar. Krullen vragen vaak net even meer aandacht, tijd en verzorging. En dat is nou juist wat we vaak niet hebben en daar biedt Living Proof de oplossing met curl.

De curl lijn wordt aangedreven door de Extended Curl Memory-technologie (een combinatie van de gepatenteerde Healthy Hair Molecule, OFPMA, een geoptimaliseerde verzachtende en polymeermix en time-release conditioners). Curl weert vocht voor een superieure bescherming tegen pluizen, de krullen houden tot 2 keer langer en curl maakt haarschubben zacht voor langdurige krul definitie. Living proof curl bestaat uit vier verschillende producten die elkaar aanvullen en versterken:

living-proof_curl

Curl Conditioning Wash reinigt en verzorgt in één stap. Deze baanbrekende formule combineert reinigende ingrediënten met een verzorgende basis voor gladde en verzorgde krullen die zowel schoon als gezond zijn.

Curl Detangling Rinse is GEEN conditioner. Deze water-geactiveerde, gel-achtige formule is anders dan alles wat je ooit hebt geprobeerd. Het ontwart het haar direct op het moment dat het met water in aanraking komt, daarnaast prept het het haar zodat het haar pluisvrij te stylen is.

Curl Enhancing Styling Mousse vormt en definieert natuurlijke golven en krullen die een impuls nodig hebben. De uitgebreide Curl Memory-technologie zorgt voor zacht haar, verbeterde krullen die langer mooi en pluisvrij blijven.

Curl Defining Styling Cream geeft extra verzorging en helpt bij het definiëren en onder controle houden van krullen. De Uitgebreide Curl Memory-technologie zorgt voor weerbestendige krullen die mooi, gedefinieerd en pluisvrij zijn.

Alle producten van Living Proof hebben dezelfde geur, echt zooó lekker! en zijn te koop via livingproof.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *