BABOR BEAUTIES

Heb ik deze vrijdag een heerlijke tip voor je in de vorm van deze 2 Babor beauties, met een glanzende huid en ‘wakkere’ ogen als resultaat. Zodat je weet waarmee je zondag -heerlijk met een kop thee tijdens een (Netflix)serie, boek of het lezen van Marvelousz.com ;)- je huid mee kan gaan verwennen. Lees je even mee?

Dit heerlijk ruikende Skinovage Moisturizing Foam Mask (€27,90) is speciaal ontwikkeld voor de droge huid. Het Deep Moist Extract in combinatie met polysacchariden (natuurlijk verdikkingsmiddel) en NMF (Natural Moisturizing Factor) – een natuurlijke vochtigheidsfactor – voorkomen uitdroging van je huid en behouden soepelheid en elasticiteit. Plantaardige lipiden uit moerasbloemzaadolie en amandelolie beschermen de huidbarrière tegen uitdrogen.

Je brengt het masker 1 à 2 keer per week aan. Het schuim aanbrengen (niet te veel in een keer op je hand) gaat makkelijk en je smeert een dikke laag over je gezicht en hals. Het voelt heerlijk zacht en verkoelend aan en lijkt me ook erg fijn na een dagje strand 🙂 Minimaal een kwartiertje later masseer je wat er nog over is in et voilà een super zachte, soepele, gezond glanzende huid is het resultaat, alsof je net van de schoonheidsspecialiste komt. Zelf gebruik ik het masker het liefst s’ avonds (of als je een dagje thuis bent), want mijn huid is na gebruik nog een tijd te ‘plakkerig’. En in de ochtend heb je nog steeds die mooie glans.De BABOR Skinovage Balancing Refreshing Eye Pads, zijn makkelijk aan te brengen, blijven perfect zitten en verfrissen je ogen -in de ochtend of wanneer je er maar behoefte aanhebt- meteen zodra je ze met de gladde, glanzende kant onder je ogen aanbrengt. Na 15 minuutjes trek je ze voorzichtig los en je voelt en ziet dat je huid er frisser en minder ‘puffig’ uitziet en aanvoelt. In het doosje met verschillende plant-extracten zitten 5 paar eyepads en kost €23,90.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *