PUBER BEAUTY

Van jongs af aan lees ik al alle magazines over beauty (& fashion) die ik maar bij Paagman in Den Haag kan vinden. Wat ik toen al las, is dat de belangrijkste anti-ageing huidverzorging oogcrème is en je daar al op je 15e (!) mee moet beginnen. De huid rondom je ogen is veel gevoeliger en dunner dan de rest van je gezicht, zodat de eerste tekenen van ouder worden – lees rimpeltjes – daar zichtbaar worden; of je lacht nooit meer, zoals Victoria Beckham hahaha. Dus vanaf mijn 15e heb ik dagelijks oogcrème van binnen naar buiten rondom je ogen met licht kloppende bewegingen aangebracht. En eerlijk, daar heb ik járen later geen spijt van. Nu is mijn zoon vorige maand 15! geworden. Dus je begrijpt al wat hij voor zijn verjaardag heeft gekregen 😉 Het is natuurlijk ‘not done’ om als jongen de oogcrème van je moeder te gebruiken. Ik was dus helemaal opgelucht dat L’Occitane ook een fijne oogcrème for men heeft. En DAT is natuurlijk wel stoer genoeg om iedere avond te gebruiken.

 

De L’Occitane Cedrat Eye Gel (€25) is verrijkt met biologisch extract van Cedrat (een boom waarvan het vruchtvlees energiegevende krachten heeft) en hydrateert de huid rond de ogen. Door het aanbrengen met de rollende bal verfrist de gel meteen je huid en de gel gaat ook donkere kringen en wallen tegen. De gel trekt snel in en is niet plakkerig. 

Ook kon ik het niet laten om een flesje Bioré diepe porie cleanser met houtskool (€8,99) – de producten van Bioré zijn een groot succes in Amerika en Japan en nu ook bij ons verkrijgbaar- voor hem mee te nemen, want op deze leeftijd steken pukkeltjes ook wel eens de kop op. De zwarte cleanser met natuurlijke houtskool verwijdert vuil en onzuiverheden. Houtskool werkt als een soort magneet dat zich bindt aan vuil, vet en mee-eters en werkt vooral goed bij een vettige huid. Het richt zich op overactieve poriën over het gehele gezicht en vermindert de vette en glimmende huid voor een schone uitstraling. De porie reinigende strips staan ook op ons lijstje :).

Ben benieuwd welke producten jouw puber gebruikt, laat je het even weten?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *