Nieuws voor de gevoelige huid

Wist je dat 62% van de Nederlandse vrouwen (en 40% van de mannen) last heeft van een gevoelige huid? Een gevoelige huid kenmerkt zich door een dunne en fijne structuur en reageert snel op prikkels zoals hitte en kou. Huidirritaties zoals ruwe, droge plekjes kunnen dan het gevolg zijn. Als je een gevoelige huid hebt, gebruik je waarschijnlijk al de Hypo Sensitive producten van dr. Van der Hoog, zo niet dan zeker gaan proberen. 

Dr. van der Hoog bestaat al 80 jaar, wordt in Nederland geproduceerd en maakt de producten voor de huid van de Nederlandse vrouw (en man). De producten zijn zeepvrij en bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen. De Hypo Sensitive lijn beschermt, hydrateert, herstelt en verstevigt de huid.

IMG_1423

Marvelousz was uitgenodigd op een geweldige locatie, The Playing Circle aan de Amsterdamse Singel, om kennis te maken met twee nieuwe producten in deze Hypo Sensitive lijn.

Hypo Sensitive SOS balsem tube

De Hypo Sensitive SOS balsem

De Hypo Sensitive SOS balsem is zo’n tubetje dat je echt in je tas moet hebben. Je gebruikt het op wondjes, kloofjes en huidirritaties, maar ook op je schrale lippen of ruwe nagelriemen. Het laat een transparant laagje achter en beschermt tegen externe factoren zoals vuil en bacteriën. De SOS balsem is gemaakt op basis van 100% plantaardige vaseline en bevat o.a. mango kernel butter, cacaoboter, shea butter en amandelolie die de huid beschermen, hydrateren, verzachten voeden en herstellen.

Hypo Sensitive Skin Protection Cream-1

De Hypo Sensitive Skin Protection Cream

Deze crème beschermt het gezicht tegen irritaties en schadelijke UV-stralen door een SPF 15. Maar ook op andere plekjes op het lichaam waar snel irritatie optreedt kan de crème gebruikt worden. De Skin Protection Cream vormt een beschermlaagje op de huid, zonder de poriën te verstoppen en voedt, verzacht, hydrateert en verzorgt. De kalmerende en herstellende werking heeft als resultaat dat jeuk, schilferigheid en trekkerigheid worden verminderd.

De producten van dr. Van der Hoog kan je o.a. bestellen via drvanderhoog.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *