TAKE THE DAY OFF

Soms lijkt het wel of het zo moet zijn. Mijn oogmake-up remover was vorige week op en net op dat moment kreeg ik dit reinigings-pakje van Clinique. Naast de mooie paarse verpakking blijken deze twee beauties ook heel fijn te zijn.

De nieuwe Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (€32) is een superzachte balm die, als je de balm met je vingertoppen over je gezicht masseert, in een renigingsolie verandert. Daarna goed afspoelen (kan ook onder de douche) en je gezicht voelt zacht en schoon aan, zonder te trekken. 

De Clinique Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips (€23,50) is een twee-fasen make-up remover voor je ogen, lippen en wimpers. Dus eerst goed schudden voor gebruik. Het watje met de vloeistof even tegen je wimpers houden en de mascara vliegt eraf. Ik heb lenzen en er blijft gelukkig geen olie-achtig waasje achter. Ook fijn als ‘s morgens je mascara hebt opgedaan en de mascara niet alleen op je wimpers zit, heb ik echt elke keer 😉 Een wattenstaafje in het flesje dopen en weg is de mascara.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *