OENOBIOL: BEAUTY FROM WITHIN

JAAA, eindelijk zijn de natuurlijke supplementen van het Parijse Oenobiol ook in Nederland te verkrijgen. Deze natuurlijke beauty supplementen – nee het zijn geen M&M’s 😉 – zijn naast gezonde voeding en sport een goede aanvulling. Met een bewezen visie waarbij natuurlijke voedingstoffen je optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol ervoor dat je je goed voelt en er nog beter uitziet. Klinkt goed, toch?

Oenobiol is in 1985 opgericht door Marie Béjot, arts en voedingsdeskundige. Zij groeide op in Afrika waar haar voorliefde voor natuur en medicinale plantkunde ontstond, want natuurlijke voeding was een belangrijk onderdeel van het gezin Béjot. In 1978 opende Dr. Marie Béjot haar eerste kliniek in Parijs gericht op bestrijden van huidveroudering en overgewicht met een sterke focus op voedingsleer. Zij werd zich steeds meer bewust van het belang van voeding in haar medische praktijk. Dit inspireerde haar om een onderneming in beautysupplementen te beginnen. Het eerste succes was Oenobiol Solaire in 1989; een revolutionaire zoncapsule die de huid beschermt tegen vrij radicalen ontstaan door UV-straling.

Als pionier in het versterken van de schoonheid van binnenuit, wil Oenobiol Paris het beste van de wetenschap en voeding combineren. Oenobiol maakt gebruik van uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen en extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden. De pillen zijn wetenschappelijk onderbouwde beautysupplementen,  voor cosmetische doeleinden. Er zijn 5 verschillende lijnen met 15 producten, dus je kan kiezen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het effect van de meeste supplementen zie je pas na een maand (haar zelfs na drie maanden) dus even doorslikken is het devies 😉

Beauty Support – normaal en 45+ – op basis van avocado en aloë vera voor een mooie en stralende (anti-ageing) huid, haar en nagels.
Silhouette – Boost, Capteur 3-in-1, Support Energie en Verminder Tussendoortjes – met o.a. wakamé, vitamine C en Johannesbroodpitmeel. Helpt vet te verbranden, eetlust te verminderen en geeft extra energie bij vermoeidheid.
Skin Support – Skin support Anti Age, Jonge huid, Gevoelige huid en Relax – met o.a. collageen, Q10, lavendelolie en magnesium voor een gezonde, mooie, gladde en jonge huid.
Sun Support Sun – Autobronze Teint, Sun Age Protect en Sensitive Skin met o.a. lycopeen en luteïne. De zonproducten bevatten geen betacaroteen zodat je niet oranje wordt 😉 en helpen om je huid voor te bereiden op de zon en bruinen zelfs zonder zon!
Hair Support – Veerkracht en Volume  – voor mooi, glanzend en gezond haar met oa. blauwe bosbes extract en biotine.

Ben erg benieuwd wat Jonge Huid – niet voor meisjes maar voor vrouwen zoals jij en ik die een jonge huid wensen te behouden 🙂 – met collageen, visolie, vitamine C, E en D en soja voor mijn huid gaat doen. Dus 1 gele capsule per dag tijdens een maaltijd met water. Patti is de paarse Relax capsule met o.a. lavendelolie, magnesium, Q10 en vitamine B complex, aan het proberen. Tijdens drukke, stressvolle periodes neem je 2 capsules tijdens de maaltijd per dag in, met een ontspannen, stralende, gladde huid als gevolg.

En dan deze 2 haarproducten: van Volume (met Oenobiol op de capsule) krijg je na een paar maanden sterk, mooi en vol haar en ondersteunt gezonde haarwortels en haargroei. Het bevat o.a. pompoenzaadolie en B-vitaminen waaronder biotine (B8). Veerkracht zorgt voor mooi en glanzend haar door o.a. L-cystine, B vitamines waaronder biotine, koper, zink en extract van blauwe bes. Vanwege de langere termijn van zichtbaar resultaat zijn deze potten groter en bevatten een kuur voor drie maanden. Ook hier geldt 2 tabletten per dag tijdens een maaltijd.

Wij zijn dus aan het testen en laten jullie over een tijdje weten wat onze ervaring is! Oenibiol is vanaf €19,99 (voor een maand) te koop bij o.a. Kruidvat en Etos. Ben erg benieuwd voor welk supplement jij gaat en wat je ervan vindt. Laat je het me even weten?

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *