DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATING JELLY

Als je Marvelousz een beetje volgt, weet je vast wel dat al jaren één van mijn favo beauties Moisture Surge (eigenlijk alle varianten) van Clinique is. Ben om eerlijk te zijn nooit fan geweest van hun gele DDML, maar toen ik deze nieuwe jelly zag, moest ik hem natuurlijk proberen, want ook hier draait het allemaal om vocht! Wat de Dramatically Different Hydrating Jelly doet, wat de Jelly en de retro plant gemeen hebben en of deze Jelly bevalt? Lees je even mee? 

Wat de Dramatically Different Hydrating Jelly en de plant gemeen hebben? Ze beschermen beiden tegen vervuiling. Deze retro kamerplant (heel populair in de jaren ‘70) heeft platte, ronde bladeren en doet daardoor denken aan pannenkoekjes of aan muntjes. De plant komt van origine komt uit China, vandaar dat hij in het Engels de bijnaam Chinese Money Plant heeft. En ze zeggen dat hij niet alleen de lucht zuivert, maar ook muntjes aantrekt 😉 Dus haal ook zo’n Pilea Peperomioides, ofwel pannenkoekplant in huis.

Dramatically Different Hydrating Jelly
Deze lichte, frisse, kleurloze, olievrije jelly belooft je huid 24 uur lang te hydrateren, de vochtbarrière van je huid te herstellen en dagelijks tegen vervuiling te beschermen dankzij de Clean-Shield Technology en is voor alle huidtypen. Klinkt goed toch? Het lijkt alsof er niet veel in de doorzichtige Jelly zit maar dat is dus niet zo:
Natriumhyaluronaat is een effectieve moisturiser van dezelfde familie als hyaluronzuur en geeft onmiddellijk vocht, waardoor je huid stevig en comfortabel blijft. Het laat je huid er fris uitzien en dat wel 24 uur lang.
Glycerine is een moisturiser dat water naar je huid trekt om de soepelheid te herstellen en tegelijkertijd een barrière vormt tegen vochtverlies.
Sucrose hydrateert en bevat verzachtende eigenschappen.
Trehalose, een polysaccharidesuiker dat het vermogen van je huid maximaliseert om zowel vocht aan te trekken en te behouden.
Een mix van Sun Flower seed Cake, Barley Extract en Cucumber Fruit Extract versterkt de barrière van je huid te versterken, zodat deze veerkrachtiger is en beter in staat is om de vochtniveaus van je huid te balanceren en te behouden.
En Hydroxyethyl Ureum dat je huid meteen hydrateert en ervoor dat deze gehydrateerd blijft.Zoals je leest, draait het allemaal om vocht en het verstevigen van de barrière van je huid tegen vervuiling, wat natuurlijk ook erg belangrijk is tegen huidveroudering. De Dramatically Different Hydrating Jelly sluit het goede, zoals vocht, in je huid en sluit het slechte ‘vervuiling’ buiten. Je hebt maar een paar pompjes nodig (ik gebruik er 3) voor je gezicht en hals en de gel voelt zo heerlijk koel. Het verfrist dus meteen, haalt het droge gevoel weg en geeft je huid die mooie, natuurlijke glans. Als je make-up er over aan wilt brengen, kan dat binnen een paar seconden, want de Jelly trekt snel in en je kan het in de ochtend en avond gebruiken.
Ik moet bekennen dat mijn 16-jarige deze fijne Jelly meteen als de zijne heeft bestempeld. Dus denk dat ik er nog maar eentje koop, zag de 50 ml al €26,55 voor bij Ici Paris Ici Paris XL🙂

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *