SALCURA

Salcura is een Brits huidverzorgingsmerk dat zich richt op het creëren van hoogwaardige natuurlijke producten voor mensen die streven naar een gezonde huid. Het bedrijf is opgericht door Dr. Martin Schiele (een biomedische wetenschapper die onderzoek deed naar formules en ingrediënten die de huid kunnen helpen en problemen kunnen verbeteren) en inmiddels (onder leiding van zijn zoon, Dr. Martin Schiele Jr.) gespecialiseerd in het creëren van effectieve oplossingen voor mensen die lijden aan aandoeningen zoals eczeem, acne en psoriasis.

Bioskin DermaSpray
Het paradepaardje uit de Salcura stal ken je misschien al wel: de Bioskin DermaSpray, een spray vol verzorgende ingrediënten (o.a. omega oliën) waarmee je de huid voedt, hydrateert en roodheid vermindert. De spray is vrij van kunstmatige geuren, SLS, parabenen, paraffine, lanoline en steroïden en daardoor heel geschikt voor mensen met bijvoorbeeld eczeem of psoriasis maar ook voor mensen met een droge, gevoelige en/of jeukende huid. Er is ook een junior variant van deze spray verkrijgbaar voor kinderen onder de leeftijd van twaalf jaar.De Bioskin thuistest
Ik mocht de Salcura Bioskin DermaSpray, de Bioskin Shower Body Wash en een probeerverpakking van de Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturiser testen. Ik heb zelf geen huidproblemen maar probeerde de spray en de body wash en werd daar heel blij van; de producten ruiken en voelen allebei echt heel fijn. Een betere testpersoon was de vader van mijn dochters. Hij kampt al jaren met rode vlekken in zijn gezicht en smeert al bijna net zolang hormoonzalf om deze tegen te gaan. Geen ideale oplossing want de rode vlekken blijven zichtbaar (zij het lichter van kleur) en de huid wordt met de jaren steeds dunner door het gebruik van de hormoonzalf. Hij gebruikte daarom eerst de DermaSpray, gevolgd door de Zeoderm crème en was na één keer gebruiken al zo enthousiast dat hij meteen een tube Zeoderm bij Holland & Barrett bestelde en de combinatie van de spray en de crème nu dagelijks gebruikt in plaats van de hormooncrème. Yay! Ook met de Body Wash is hij erg in zijn nopjes.Ook benieuwd naar Salcura Bioskin?
De producten van Salcura kunnen wereldwijd online bij Salcura zelf worden besteld en zijn in Nederland o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Met de code spray25 (en jrspray25 voor de junior spray) bestel je de DermaSpray nu direct bij Salcura (normale prijs €19,99 voor 100ml) met maar liefst 25% korting. Voor de Body Wash (op de NL site heet deze Body Cleanser) betaal je €16,99 voor 300ml en de Zeoderm crème kost €14,99 voor 50ml. Dus hup hup hup, naar de website en bestellen maar.

By: Patti

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *