MAKEUP REVOLUTION

Je hoeft voor de make up – die geweldige paletten – niet meer de oceaan over, want Makeup Revolution, UK’s meest succesvolle, betaalbare en dierproefvrije cosmeticamerk van dit moment is nu eindelijk ook in Nederland, bij Etos, verkrijgbaar.

Makeup Revolution is 2,5 jaar geleden in de UK gelanceerd en heeft een ware revolutie veroorzaakt, want is al in meer dan 100 landen te koop en in bijna 10.000 winkels wereldwijd zijn. Ze brengen premium fast fashion beauty producten tegen een betaalbare prijs, al vanaf  €1,99! en lanceren bijna 500 produkten per jaar. In Engeland is het bij Superdrug het grootste make up merk en in de USA bij Ulta het snelst groeiende merk ooit. In ons land is Makeup Revolution voor het eind van het jaar verkrijgbaar bij meer dan 380 Etos winkels.

The Redemption Palette Iconic 3 (€7,49) is een variatie van nude kleuren oogschaduw voor de perfecte everyday look. De Vivid Baked Highlighter (€6,49) gebruik je onder je wenkbrauwen en jukbenen. En het Ultra Contour Palette – met spiegel en fijne bronzer – voor een glowy en frisse teint.

Ben je vanmiddag in Amsterdam, ga dan zeker even langs. Bij elke aankoop krijg je een goodiebag, 20% korting en advies van Mari van de Ven.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *