BABOR ADVENTSKALENDER

Heb ik weer zo’n fijne tip voor je! Deze adventskalander van Babor boordevol met beauty ampullen, ziet er niet alleen heel mooi uit, je bent in december verzekerd van een mooie, stralende huid! En wie wil dat niet met al die kerstfeestjes in het vooruitzicht! Door al die fijne adventskalenders en de kerstafdelingen van de tuincentra voor de foto’s, kan ik niet wachten op december en om al die hokjes open te maken 😉 

Deze kalender bevat 24 op elkaar afgestemde ampullen (9! verschillende serums) die je gezicht meteen zichtbaar (en voelbaar) resultaat geven. Waaronder een dorstlesser met hyaluronzuur, natuurlijke plankton-algen-extracten die je huid ontslakken, een triple booster, een ampul die de huideigen collageenproductie versterkt, de Control Bi-Phase die je huid het effect van een ampul met omega-vetzuren geeft, maar met het gevoel van een crème!, 3D lifting effect en de active Night Fluid met zwarte alg en truffel die je huid s’ nachts van alle kerstdrukte herstelt.

Doe je huid een plezier en bestel deze adventskalender via Babor voordat deze is uitverkocht. De kalender kost je nu €70 ipv €152,17!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *