ONWEERSTAANBAAR VOLUME EN SOEPELE STRUCTUUR

Haar met veel volume en textuur is iets wat we allemaal wel willen. Keune Design heeft vier nieuwe stylingproducten, die zorgen voor volume, glans, textuur en ons dus een handje helpen.

27298-Blow-Dry-Spray-200ml
Keune Design Blow Dry Spray (€ 13,90) is een hitte beschermende spray die je haar perfect polijst voor een prachtige glans. De spray laat het haar extra snel drogen tijdens het föhnen.

27297-Thickening-Cream-200ml
Keune Design Thickening Cream
(€ 13,15) is een volle crème die je haar een volumeboost geeft, je haar voller laat aanvoelen en het nieuw leven in blaast. Dit product is zeer geschikt voor fijn en dun haar en legt als het ware een laagje om elke haar om het voller te laten lijken.

27295-Press-Wax-200ml
Keune Design Press Wax (€ 11,35) is een wax spray die je haar textuur en body geeft, zonder het te verzwaren. Geschikt voor gebruik op kort tot middellang haar. Dit is een echte volume booster!

27296-Texture-Cream-100ml
Keune Design Texture Cream (€ 13,60) een soepele crème die je haar een zachte textuur geeft met opvallende accenten. Dit product is ideaal voor het stylen en restylen van iedere look.

De vier nieuwe stylingproducten zijn verkrijgbaar in Keune kapsalons in heel Nederland en met deze handige tutorials kun je thuis aan de slag met de styling.
Prime updo: klik hier
Rewind texture: klik hier
Tousled tomboy: klik hier
Iconic Volume: klik hier

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *