FILORGA’S NCEF-REVERSE EYES

Omdat ik in een of ander magazine had gelezen dat de huid rondom je ogen veel dunner is dan de rest van je gezicht, gebruik ik al sinds mijn 15e oogcrème. Dus een gat in de lucht toen ik deze nieuwe NCEF-Reverse Eyes (én een super zacht, zijden, geïnitialiseerd slaapmasker met initialen!) van Filorga ontving. De licht roze crème-gel bevat ook weer dié geur en pakt all-in-one de vijf tekenen van huidveroudering aan: rimpels, stevigheid, glow, donkere kringen en wallen. Willen we allemaal, toch?

NCEF-Reverse Eyes bevat een hoge concentratie van het geheime wapen van Filorga: een formule met maar liefst 50 ingrediënten (vitaminen, antioxidanten, mineralen, co-enzymen, aminozuren) die ook in de meso-injecties die bij de beste esthetische instituten gebruikt worden. En een nieuw complex met de vijf beste actieve verjongingsbestanddelen uit de esthetische en cosmetische geneeskunde: hyaluronzuur + collageen + vitamine C + aescine + cafeïne.

Rimpels
Rimpels verschijnen wanneer de huid het ritme van de spiercontracties niet meer kan bijbenen. Dus hyaluronzuur met een hoge molecuulmassa vullen deze van binnenuit op en de microsferen dringen door tot in de diepste huidlagen en geven het hyaluronzuur vrij op de plek waar de rimpels gevormd worden.

Stevigheid
Je huid wordt minder stevig wanneer het aantal collageen- en elastinevezels daalt. Dus stimuleert het gedehydrateerd collageen de lederhuid om de huidlagen dikker te maken en dringen vochtvrije microsferen in de diepere huidlagen en zuigen er het van nature aanwezige vocht op. Vanaf dat moment kan het gerehydrateerde collageen het huidweefsel opnieuw voller maken.

Glow
Verlies van je ‘glow’ komt door de dunne huid. Dus licht actieve vitamine C die schaduwen rond je ogen op en dringen de microsferen diep in de cellen door, waar de vitamine C de celwerking en -vernieuwing stimuleert.Donkere kringen
Donkere kringen geven het hele gezicht een vermoeide uitstraling en zijn te wijten aan een verminderde vasculaire doordringbaarheid en pigmentafzettingen. Dus is daar aescine, een extract uit paardenkastanjes, dat rijk is aan antioxidanten, die de vasculaire permeabiliteit (doordringbaarheid) omzet en de microcirculatie reactiveert om donkere kringen te verminderen. En de multiglobulaire fytosomen geven de aescine geleidelijk af en stimuleren de microhaarvaten rechtstreeks en langdurig.

Wallen
Wallen zijn vocht- of vetophopingen die ontstaan door een verminderde lymfecirculatie en de verplaatsing van vet bij de oogkas. Dus bestrijdt lipolytische cafeïne vetophopingen en stimuleert de lymfecirculatie om vochtophopingen weg te werken. De moleculaire patch met 20% cafeïne wordt langzaam vrijgegeven in de huid en vermindert vochtophopingen de hele dag en nacht door.

Deze licht roze crème-gel brengt heerlijk aan en wordt snel opgenomen. Je ‘klopt/masseert’ heel zacht de NCEF-Reverse Eyes ‘s ochtends en ‘s avonds van de binnenste naar de buitenste ooghoek rondom (het ‘harde’ gedeelte van) je ogen. Activeer (druk zachtjes op) daarna de drukpunten om de circulatie op gang te brengen; eerst in de binnenste ooghoek, daarna onder het oog en tot slot de buitenste ooghoek. Oh ja, had ik het al gezegd? Deze alleskunner heeft ook weer dié heerlijke Filorga geur 🙂 en is voor €69,94 bij Ici Paris XL te koop. Filorga belooft al binnen 7 dagen resultaat.

Tip: ik smeer altijd het beetje restant van oogcréme aan mijn vingers rondom de buitenste rand van mijn lippen (ook een dunnere huid) om daar rimpeltjes te voorkomen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *