HAPPY THANKSGIVING!

Patti en ik hebben veel om dankbaar voor te zijn: JULLIE – voor het zo trouw en enthousiast reageren van en op onze items en het mailen van jullie verhalen, opmerkingen en vragen – onze gezinnen, familie, vrienden, de Snapchat filters 😉 en nog veel meer. En…. wij zijn ook erg dankbaar voor deze heerlijke Hydro Cool Firming Eye Gels van het ook eindelijk (weer dankbaar) in Nederland verkrijgbare, veganistische skyn ICELAND die de gevoelige huid onder je ogen verstevigen, opfrissen, glad strijken en wallen verminderen en dat in slechts tien minuten tijd!

skyn Iceland
In 2003 werd Sarah Kugelman ziek als gevolg van chronische stress. Ze kreeg een wake-up call van de arts in het ziekenhuis dat ze moest leren om haar stress onder controle te krijgen, anders zou ze het niet overleven. Haar zoektocht naar genezing bracht Sarah naar IJsland, waar ze een natuurlijke oase van pure, ongerepte wateren, lucht en planten ontdekte. Het toonbeeld van een rustige, schone en stressvrije omgeving. Ze werd niet alleen geraakt door het kalme en zuivere milieu, maar ook door de enorm lange levensverwachting van IJslanders en hun frisse, gezonde huid. Dit vormde de inspiratie voor wat later skyn ICELAND zou worden; het eerste cosmetische merk dat specifiek de effecten van stress op de huid aanpakt.

Naast verzorgingsproducten heeft skyn ICELAND ook hele fijne pakketten, handig om kennis met de mooie beauties te maken, mee op reis te nemen en de producten aan te passen aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zoals de Skin Hangover Emergency Relief Kit for Face and Eyes om de overwerkte, gestreste, doffe huid en vermoeide ogen te herstellen en op te frissen, ook als je niet een avondje hebt doorgezakt 😉 Het zuurstofrijke Fresh Start Mask, verfrissende hydratatie met de ANTIDOTE Cooling Daily Lotion en laat je wallen verdwijnen met de Hydro Cool Firming Eye Gels en Icelandic Relief Eye Pen.

Of breng je huid in 5 dagen terug in balans met de Detox kit. Je huid wordt binnen een week rustiger, gezond en stralend. Deze kit is overigens genoeg voor één maand en bevat de verfrissende Glacial Face Wash, Icelandic Relief Eye Pen, the ANTIDOTE Cooling Daily Lotion en de Oxygen Infusion Night Cream, bomvol peptiden en verrijkt met de allernieuwste botanische extracten die je huid herstellen en rimpeltjes tegengaan. Je bestelt alle producten hel handig via skyn Iceland.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *