CLINIQUE’S MOISTURE SURGE

Zoals je weet als je Marvelousz een beetje volgt, ben ik al jaaáren fan van Clinique’s Moisture Surge. Dus lees even verder wat deze 2 beauties ook voor jouw huid doen. 

Een verslavende frisse gelcrème, die je huid meteen een VOCHT boost geeft. Deze 72-uurs Moisture Surge (€ 18,33) versie bevat aloë-verawater en een hoge concentratie hyaluronzuur, kortom VOCHT, VOCHT en VOCHT Tip: wij nemen de Moisture Surge altijd mee op vakantie als after sun. En gebruik je een dikkere laag, dan is het meteen een hydraterend masker. 

Hun nieuwste Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate (€ 27,95) voedt, verstrakt en verheldert de dunnere ooghuid huid. Deze lichte ooggel bevat ook de kracht van aloé vera (trekt dus vocht aan) en hydrateert zelfs 96 uur lang. De kleine bolletjes bevatten vitamine E en C die door het pompje vrijkomen; twee antioxidanten die je huid beschermen tegen vrije radicalen en de effecten van dagelijkse stress en dehydratatie. En de gel bevat ook cafeïne om de vochtigheidsgraad rond je ogen automatisch te herstellen. Je zal merken dat de gel meteen je huid verfrist (heerlijk), vrij snel intrekt en je maar 1 pompje voor beide ogen nodig hebt. Gebruik je make-up dan even een paar minuutjes wachten voordat je dit aanbrengt. Tip: gebruik de gel ook als oogmasker (dikker aangebracht) tijdens een vlucht of wanneer de huid rond je ogen dringend behoefte heeft aan hydratatie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *