L’OCCITANE’S MOEDERDAG

Aankomende zondag (13 mei, zet het in je agenda) is het weer zover: het is Moederdag en dat gaat in heel veel gezinnen gevierd worden met ontbijtjes op bed, kleverige kusjes en knuffels, op school gemaakte frutsels en uit het hoofd geleerde gedichten. Alles om die altijd drukke supermama’s te huldigen. En met een beetje geluk ben je nog nét op tijd om zelf een heel fijn (gratis) cadeautje voor jou en je dochtertje(s) toe te voegen aan deze moederdag.

Zo moeder, zo dochter
Merken L’Occitane en Provence en Manucurist Paris hebben speciaal voor Moederdag namelijk een super leuke giftset, speciaal voor moeders en hun dochtertjes, ontworpen. De giftset bevat een koraalrode nagellak (15ml) uit de collectie Green de Manucurist en een Shea Butter handcream (10ml) van L’Occitane voor de mama en een licht geparfumeerde, magische nagellak (Kiki la Chatonne, 9ml) uit de kindercollectie van Petite Manucurist en de heerlijk ruikende Shae Butter Rose handcream (10ml) van L’Occitane voor haar kind. Samen met je dochter(s) een mani/pedi doen op Moederdag, hoe leuk is dat? Zoals je op de foto’s kunt zien, namen wij vast een voorproefje op Moederdag en wat vonden we dat gezellig en fijn!

Respect voor mooie dingen en het milieu
De samenwerking tussen de twee merken benadrukt de waardering van mooie dingen en het respect voor het milieu, twee waarden die beide merken met elkaar delen. Zo bevat de (vegan) koraalrode nagellak van Manucurist maar liefst 84% ingrediënten met een natuurlijke oorsprong en zijn de kinderlakjes 100% non-toxic en afwasbaar met water en zeep. De producten van L’Occitane bestaan, waar mogelijk, bij voorkeur uit natuurlijke ingrediënten zoals Provençaalse amandel en Shea Butter uit Burkina Faso… ieder ingrediënt op een duurzame manier geteeld, met respect voor het milieu! De giftset is, zo zeggen de merken zelf, ‘een onweerstaanbaar geschenk voor een moment van gegarandeerde betrokkenheid en zachtheid tussen moeder en dochter’.Ook zo’n leuke giftset scoren?
Je krijgt de giftset gratis en zolang de voorraad strekt bij een besteding van minimaal €15,- in de L’Occitane boetieks en op de L’Occitane website met de promotiecode MANUCURIST. Deel jij zondag ook je mooiste moeder-dochter moment samen met #Loccitane #LoccitaneManucurist #Manucurist op Instagram of Facebook? Een Marvelousz Moederdag gewenst ❤️By: Patti

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *