GLOSSJES & BALMS

Een leven zonder lipglossjes- en balms, dat kan toch bijna niet :). Maar dan moeten ze wel aan een paar eisen voldoen zoals: verzorgen (en zeker niet uitdrogen), lekker ruiken en smaken én veel glans. Kijk je even mee naar deze laatste, geweldige ontdekkingen:

Embryolisse Lait-Crème Concentré + Gloss

lcc_gloss_bewerkt-1

Dit handige twee-in-één product moet eigenlijk iedereen in zijn tas hebben. De LCC is een beauty wonder crème die overal (gezicht, handen, schrale plekjes, rode babybilletjes, make-up remover etc.) voor te gebruiken is en de Gloss maakt je lippen heerlijk zacht en soepel met een mooi glansje, zonder geur en smaak. 

L’Occitane Pivoine Sublime

PR_peony15_lip_balm_rose_nude_4g

Deze zachte balsem is verrijkt met pioenroosextract en geeft je lippen een subtiele kleur. Heel fijn, de balm heeft een SPF 25.

Grown Alchemist Lip Balm Vanilla & Watermelon

GRA0020 Lip Balm 20_300

De mooie minimalistische verpakkingen van het Australische Grown Alchemist zijn een aanwinst voor iedere badkamer. De Lip Balm Vanilla & Watermelon is een zachte lipbalm met vitaminen en anti-oxidanten, die je lippen verzorgen, beschermen en ze een mooie glans geven met de lekkere geur en smaak van watermeloen en vanille.

Gosh Lip Lacquer

9823887

De geweldige lip lacquers van Gosh zijn er in 8 langhoudende kleuren. Sommigen zijn dekkend en anderen hebben veel glans, ze smaken en ruiken naar watermeloen en zijn verrijkt met arganolie en vitamine E én parabenen-vrij.  

Aveda Nourish-Mint renewing lip treatment

Aveda_Nourish_Mint_Renewing_Lip_Treatment_3g_1393419537

Een kleurloze, plantaardige balsem die was van planten en vruchten bevat. Vermindert fijne lijntjes met 26%, hydrateert de lippen en maakt ze voller en geeft een mooie lichte glans. Smaakt naar munt en vanille. Je kan deze balm eventueel ook onder je lipstick gebruiken en is heel fijn om ook s’ nachts te gebruiken voor extra verzorging.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *