EMERGINC SCIENTIFIC ORGANIC BODY FIRMING SERUM

Onderzoek toont aan dat 80% van de vrouwen (en mannen) wereldwijd – zelfs de Kardashians – last heeft van putjes, muffintops en kipfiletjes; kortom cellulite. Wil je deze zomer ook wat strakker in je bikini rondlopen? Dan weet ik zeker dat, naast krachttraining en een gezonde levensstijl, deze nieuwe tube van emerginC jouw beste vriend wordt.

Wat is cellulite?
Cellulite is een bindweefselaandoening, waarbij overtollige (vet-) cellen worden opgeslagen in de onderste huidlaag. 
Als het bindweefsel van de huid verzwakt is, dan verergert cellulite en wordt het tegelijkertijd meer zichtbaar, omdat vet dan als het ware door het lossere bindweefsel heenkomt. Dus niet alleen mensen met overgewicht hebben hier last van ook slankere vrouwen kunnen last hebben van overtollige vetcellen en verzwakt bindweefsel.

Is er iets aan te doen?
Cellulite wordt veroorzaakt door verschillende factoren: genetische aanleg, je leefstijl, hormonen en voeding. Sport en voornamelijk krachttraining – hoe meer energie je verbruikt, hoe meer je vet te verliest – helpt bij het ontwikkelen van spiermassa en het verstrakken van je huid. Maar niet elke spier in je lichaam verbruikt evenveel energie. Buikspieren zijn bijvoorbeeld heel klein en verbruiken daardoor weinig energie, daarom heeft het doen van buikspieroefeningen dus weinig zin. De meeste energieverslinders zijn de grote spieren in je lichaam, je benen, rug en borst. Dus wil je echt vet verliezen? Focus je dan op deze grote spieren. En in de zomer, met een bruinere huid lijkt je cellulite minder zichtbaar. Helaas zorgt UV-schade voor afbraak van collageen, wat huidverslapping veroorzaakt en cellulite verergert. Dus zonnebrand smeren en collageen slikken is verstandig.

emerginC scientific organic body firming serum
Gelukkig heeft emerginC deze fijne tube gelanceerd. Hun producten zijn 100% natuurlijk, waarvan 70% biologisch én voor elke verkocht product planten ze een boom! Actigym TM wordt gewonnen wordt uit plankton uit Bermuda. Het zorgt ervoor dat het percentage Anipodectine in je lichaam met wel 68% kan toenemen. En dus zorgt het voor een meer toned en strakker silhouet.

Nocturshape Blue TM is een biotechnologisch actief ingrediënt gewonnen uit het fermentatieproces van een planktonisch micro-organisme uit de Fuente de Piedra Lagune in Malaga.
Het werkt het beste nachts, wanneer jij slaapt. Het bevordert vetafbraak, vermindert vetopslag, verhoogt de collageen productie en verbetert de gladheid en stevigheid van je huid na 30 dagen.
Het serum verzorgt ook je huid door deze organische ingrediënten: Coffee Arabica zaadolie afkomstig van de koffieplant, herstelt je huid en bevordert de collageen- en elastine-aanmaak. Fair Trade Aloe verzacht, hydrateert, kalmeert, en bevordert celgroei. Arnica extract herstelt, bevordert de bloedsomloop en maakt de huid soepel. Pepermunt extract kalmeert, verzorgt pijnlijke spieren en bevordert de microcirculatie. Kombucha extract bevordert de collageen aanmaak en verstevigt. Grape Stem Cell Extract zijn druivenstamcellen die beschermen en bevorderen de activiteit van epidermale stamcellen, die de huid regenereren. Druivenstamcellen helpen ook tegen photo-aging en beschermen de stamcellen van je huid tegen UV stress. Frambozen extract is een rijke bron van vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, B6, C, en K, ijzer en magnesium.

Werkt het?
Ik smeer deze gel – heerlijk koel, ruikt naar mint en trekt snel in – sinds twee weken iedere ochtend (vergeet het in de avond, maar moet dat toch echt gaan doen) op mijn bovenbenen en billen. Daarna masseer ik het serum – wel eerst even de kop dichtdraaien – met de 5 fijne glazen massage bolletjes in. Ik ga nu niet beweren: It’s a miracle! want ik ben niet ineens van mijn ‘putjes’ af. Alleen merk ik wel dat mijn huid strakker wordt en de ‘putjes’ minder diep. Dus ik ga zeker, ook in de avond, door. Denk zelfs dat ik een tweede tube emerginC scientific organic body firming serum (€65) koop, voor mijn buik en armen 😉 nu met 10% korting via www.Indigo Cosmetics.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *