|

OVER WIMPERSERUMS EN (KOREAANSE) MASKERS + WIN

Er zijn van die producten die al een tijdje verkrijgbaar zijn en die met dank aan Social Media een húge success worden. Een voorbeeld van zo’n product is het Kruidvat Super Lash Serum (jaaaaaaa’, hoor ik heel veel dames nu roepen); een serum waardoor je wimpers langer, voller en sterker worden. Het product maakte in het voorjaar van 2017 een bijna geruisloze entree en werd booming dankzij enthousiaste gebruikerservaringen op o.a. Twitter. Zó booming dat het serum in de meeste filialen van Kruidvat niet meer aan te slepen – en bijna altijd uitverkocht is.

Vollere, langere en sterkere wimpers
Het Super Lash Serum bevat het actieve bestanddeel bimatoprost (een middel dat oorspronkelijk werd gebruikt bij mensen met staar en dat als bijwerking vollere, langere wimpers gaf) dat de wimpers een boost geeft zowel in lengte als volume. Hyaluronzuur en provitamine B5 dringen tot diep door in de haarvezels, waardoor de conditie van de wimperhaartjes verbetert. Zo creëer je een verleidelijke oogopslag met na zestien weken vollere, langere en sterkere wimpers! (Ik gebruik het product pas een paar dagen dus kan er nog niets over zeggen maar volgens de reacties op Twitter zie je na vier weken al een duidelijk verschil).Hoe, wat, waar en hoeveel
Je brengt het wimperserum – net als een eyeliner – dagelijks voor het slapen gaan in een dun lijntje aan op gereinigde ogen langs de bovenlijn van de wimpers. Om het effect na de volledige kuur te behouden, blijf je het serum drie tot vier keer per week gebruiken. Het serum van 3ml is voldoende om het product dagelijks gedurende zes maanden te gebruiken. Het Kruidvat Super Lash Serum kost €9,99 en is verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen (wel vaak uitverkocht dus) en via www.kruidvat.nl. Er wordt gewaarschuwd dat het serum voor een verkleuring op het ooglid kan zorgen (ik ken niemand bij wie dat effect optrad) maar die verkleuring verdwijnt wanneer je stopt met het gebruik van het product.(Sheet)masks uit Korea
Terwijl ik door het Kruidvat liep, viel mijn oog op een schap dat er echt uit sprong qua kleuren en schattigheidsfactor. Het was een schap met daarin de in limited edition (tm 24 juni) verkrijgbare Korean Fun Masks van het Koreaanse skincare merk Jiinju. Ik ben dól op beautyproducten uit Korea; ze zien er vaak zo vrolijk uit, zijn fijn geprijsd en werken meestal goed. Er waren maar liefst elf verschillende maskertjes (onderverdeeld in fibre sheet masks, een printed sheet mask, vloeibare capsule face masks -helaas was het Coconut Face Mask al op, die had ik graag geprobeerd-, een lip mask en een eye mask) en omdat de maskertjes beperkt verkrijgbaar zouden zijn, kocht ik er meteen maar negen.

Wat is een sheet mask?
Ik neem aan dat sheet masks (bedacht in – en overgewaaid uit Korea) bij iedereen inmiddels wel bekend zijn maar voor de zekerheid toch even een korte uitleg: het zijn verzorgende gezichtsmaskertjes in een (katoenen) doekje. Het doekje is gevormd naar het gezicht met gaten bij de ogen, neus en mond. Het sheet mask is doordrenkt met speciale ingrediënten die, doordat ze in een doekje zitten, goed door de huid worden opgenomen. Je hoeft niet te knoeien of water toe te voegen aan het masker; gewoon op je gezicht leggen, een kwartiertje in de relaxstand, doekje van je gezicht verwijderen, het restant product inmasseren en klaar.

Op de foto van links naar rechts: #Selfiemask, #Selfiemask & Jiinju Panda Face Sheet Mask

Elf verschillende ‘smaken’
De Avocado -, Egg white -, Cucumber – en Bamboo Charcoal Sheet Masks zitten boordevol fijne ingrediënten die de huid voeden, laten glanzen en reinigen. Het Bubble Bubble mask schuimt lekker en exfolieert de dode huidcellen waardoor de huid heerlijk zacht aanvoelt. Met het Panda Face Sheet Mask maak je ‘grappige’ (ik vond ‘m zelf niet zo, de kleuren hadden wat feller gemogen) Insta-foto’s terwijl je huid ondertussen wordt gekalmeerd door ingrediënten als lavendel en kamille. De mega hydrate Red Cherry Gel Lip Mask en het Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask zorgen voor gehydrateerde, gekoelde en gerevitaliseerde lippen en ogen. Last but not least bevat de collectie een trio van vloeibare (schattige!) Capsule Masks in de geuren coconut, honey en green tea. Zijn jullie al net zo enthousiast als ik? Helaas zouden de Jiinju maskertjes maar tm 24 juni bij Kruidvat verkrijgbaar zijn maar misschien heb je geluk en liggen ze nog in het schap (€2,99 per stuk). En anders niet getreurd want bij Marvelousz.com kun je een pakketje met drie van deze toffe maskertjes winnen! Kijk maar onder Win Win Win!#SelfieMask
Dacht ik te zijn uitgeshopt, vond ik ook nog drie verschillende #Selfiemasks bij Action. Sheet Masks om preciezer te zijn, met een Butterfly -, Mexican Skull – en een Venetian Mask design. Super leuke maskertjes voor een middagje fun met vriendinnen (of in mijn geval: mijn dochters). Mijn oudste dochter en ik probeerde de Mexican Skull Sheet Mask (want die is wel echt heel erg Insta-waardig) en mijn jongste koos voor het Butterfly Sheet Mask. Iets te groot voor haar kinderkoppie maar dat mocht de pret niet drukken. En na afloop hadden we alledrie een heerlijk zacht huidje (en dat voor maar €0,67 per masker).Win Win Win!
Tijdens mijn shopping spree werd ik zó blij en enthousiast dat ik spontaan besloot om enkele lezeressen van Marvelousz in mijn blijdschap te laten delen. Daarom maken jullie vandaag niet één -, niet twee -, maar drie (!) keer kans om iets leuks te winnen.
– 1 x Kruidvat Super Lash Serum
– 1 x een set van 3 Koreaanse Jiinju maskertjes (Avocado sheet mask, Red Cherry Gel Lip Mask & Bubble Bubble Sheet Mask)
– 1 x een set van 3 #Selfiemask Facial Sheet Masks (Venetian/bosbes, Mexican Skull/Granaatappel & Butterfly/Wilde Roos)
Laat in het reactieveld op onze website, FB page, Insta of Twitter even wat je graag zou winnen en waarom. En dan duimen maar!

By: Patti

Vergelijkbare berichten

9 reacties

  1. Ik ben dol op sheetsmasks. In het begin moest mijn familie de maskers meenemen uit Hong Kong. Gelukkig kan je tegenwoordig gewoon in Nederland kopen. Nu ben ik benieuwd naar Koreaanse Jiinju maskertjes van Kruidvat. De verpakkingen zijn zo schattig, daar hou ik er van! Het Super Lash Serum heb ik zelf ook en inderdaad, het werkt echt! Betaalbaar ook nog!

  2. Na het dragen van onze bynibe wimpers heb ik nu eenakter blik …..ze zijn er af. Mooie wimpers van mezelf zou top,zijn, dus drie keer raden wat ik zou willen winnen.

  3. Als je 4, 6 en bijna 9 jarige dochters èn je echtgenoot mooiere volle lange wimpers hebben dan jij hebt, dan mag je best een kansje wagen, toch? En die maskers zijn helemaal te gek!!!! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *