FILORGA UV-BRONZE

Heb jij dat ook? Zodra het zonnetje schijnt buiten in de tuin, op je balkon of heerlijk op een terrasje, aan het strand, van het voorjaarszonnetje genieten en een flinke dosis vitamine D opdoen. Maar natuurlijk wel je huid beschermen met een SPF. Daarom ben ik zo blij dat Filorga deze heerlijke ruikende – echt alle producten van Filorga hebben diezelfde onweerstaanbare geur – zonnebescherming heeft uitgebracht: UV-BRONZE SPF 50+. Een collectie verzorgingsproducten die hoge bescherming biedt tegen zonlicht, maar ook beschikken over een anti-age werking! 

Meestal hebben producten die een hoge bescherming geven een witte, vettige textuur en zijn moeilijk uit te smeren. Gelukkig niet deze nieuwe beauties van Filorga. Ze smeren heel makkelijk uit door de SHAKE&USE-techniek en laten geen wittig laagje achter. De UV-BRONZE-verzorgingsproducten bieden een hoge bescherming tegen het volledige spectrum van het zonlicht en hebben een zichtbare anti verouderende werking, versterkt door een volledig nieuwe technologie. Ze hebben een zonnebeschermingsfactor SPF 50 zowel in-vitro als in-vivo gemeten. De Photo-Activated Technology, die door zonnestralen geactiveerd wordt en de warmte gebruikt om de bescherming door de zonnefilters te versterken door de biologische afweersystemen van de huid te activeren. Deze technologie stimuleert de ontgiftende enzymen van de huid om de vrije radicalen en de oxidatiestress die door de uv A-, uv B- en infraroodstralen worden gegenereerd, te neutraliseren. Resultaat: een bescherming die zich aan de zonnestraling aanpast en de werking van de filters intensiveert. Zo is de huid beter beschermd tegen veroudering ongeacht de intensiteit van de zon.

Mijn nieuwe beautie, UV-Bronze Visage (€29,90), is een vloeibare, niet-vette crème die je gezicht beschermt zonder een wittig laagje achter te laten.Vitamine PP gaat de vorming van vlekjes tegen en sulforafaan, de belangrijkste voedingsstof van waterkers, gaat de vorming van rimpels tegen.

Deze onzichtbare, droge olie trekt meteen in, voedt intens en laat een satijnachtige laag achter. De UV-Bronze Body (€29,90) spray is op basis van kokosnootolie (zomer!), rijk aan vetzuren, voedt de huid en accentueert je bruine huid. Het antiverouderingseffect wordt verzorgd door vitamine E, vitamine A en antioxidanten. En je huid wordt meteen verstevigd door een booster van collageen en een cocktail met hyaluronzuur en NCTF.

Deze onzichtbare en niet-plakkende UV-Bronze mist (€29,90) microspray verfrist, hydrateert en beschermt je gezicht.  Een alternatief voor de bronwaterspray die bescherming en hydratatie biedt in de stad aan zee, op je blote huid of zelfs over je make-up. Een polysacharide stimuleert de productie van hyaluronzuur om het vochtgehalte te regelen. Vitamine H – biotine – stimuleert de productie van vetzuren om de huidstructuur te versterken en de glans van je huid te bevorderen. Microgecapsuleerd gletsjerwater zorgt voor een frisse, tonische en gehydrateerde huid en het duo NCTF + hyaluronzuur, voor een geregenereerde huid.

Dus goed schudden, smeren & genieten van het heerlijke lenteweer de komende dagen!

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *