DROOG SHAMPOO

Mijn eerste ervaring met droogshampoo was niet heel positief. Op mijn donkere haar bleef een witte/grijze waas achter en daar zat ik niet echt op te wachten. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met de droogshampoo’s van Batiste en Aveda, die geen witte waas achterlaten, goed hun werk doen en lekker ruiken.

Waarvoor gebruik je droogshampoo?
– om die wasbeurt nog even uit te stellen, omdat je geen tijd of zin hebt, want het absorbeert vet, ook handig voor na het sporten
– het maskeert je uitgroei
– je haar krijgt meer volume, doordat je haar stugger wordt
– doordat je haar stugger wordt kan je het nu goed touperen voor het opsteken van je haar, geen haarlak meer nodig
– plakt je pony tegen je voorhoofd? Beetje droogshampoo en je hebt daar geen last meer van
– om vervelende geurtjes te maskeren na bijvoorbeeld een avondje stappen

batiste-droogshampoo

Batiste Droogshampoo
Batiste Droogshampoo is de nummer 1 droogshampoo in de UK. Ze hebben veel verschillende bussen en deze ruiken allemaal lekker en ze kosten niet meer dan € 6,-. Fijn is dat ze er ook eentje hebben voor blond en donker haar (nooit meer een witte waas!). De toegevoegde kleurpigmenten zorgen er ook voor dat eventuele uitgroei verborgen blijft.

      batiste-anwendung

Schud goed voor gebruik, houdt de bus ongeveer 30cm van het haar af en verdeel het product licht en gelijkmatig over de haarwortels. Masseer in met de vingertoppen en voilà! Om het mooiste resultaat te krijgen kun je het beste de plukken van je haar stuk voor stuk optillen om de droogshampoo zo dicht mogelijk bij de haarwortels te kunnen spuiten.

SH15_0103_r3_crop_crop

Aveda Shampure Dry Shampoo
Aveda Shampure Dry Shampoo ruikt zó lekker en is een voor 99,8% natuurlijk afgeleid, non-aerosol poeder dat het haar verfrist als een soort van nevel. De natuurlijke poeders absorberen een teveel aan oliën en onzuiverheden in het haar.

Aveda’s kalmerende Shampure aroma bestaat uit 25 pure bloemen- en plantenextracten, waaronder gecertificeerd organische lavendel, petitgrain en ylang ylang. Shampure Dry Shampoo is verpakt in een 60ml flesje met pompje wat voor 25% uit HDPE en voor 75% uit bioplastic bestaat.  Het bioplastic  is gemaakt van bio polytheen, wat voornamelijk gewonnen wordt uit suikerriet, dus milieuvriendelijk en kost € 29,50.

FullSizeRender

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *