|

BULLDOG’S BEARDGROOMING + WIN

Wat vind jij aantrekkelijker bij een man? Stoppels, een baardje of een glad geschoren huid? Zoals je op mijn collage kan zien, ga ik 100% voor de eerste twee 😉 Heeft jouw partner een baard? Lees dan snel verder en maak kans op deze drie heerlijk fris ruikende Beard natuurlijke, vegan producten van BullDog.Het Engelse Bulldog maakt natuurlijke verzorgingsproducten speciaal gemaakt voor de mannenhuid (is toch iets dikker dan die van ons). Het idee ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is, die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en medeoprichter Rhodri Ferrier, werd Bulldog gelanceerd en is bij Etos en AH verkrijgbaar. Alle ‘Man’s Best Friend’ producten zijn veganistisch, er worden LOGISCH geen dierproeven voor uitgevoerd en de producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Bij ons worden de moisturiser en facewash al een tijdje met veel plezier door mijn twee mannen gebruikt.

BullDog Beard Collection
Het schijnt dus dat baardhaar vaak dikker en stugger is dan haar op het hoofd en in aanraking komt met drank en eten (ieuw). Daarom heeft BullDog, een nieuwe productlijn van baardgroomingproducten ontwikkeld voor mannen die hun baard graag verzorgen en een korte groominghandleiding bij. In drie stappen – en verzorgingsproducten – naar een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard in optimale conditie.Stap 1. Was en gebruik een conditioner
Dat houdt de baard schoon en netjes. De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner (€9,99), met onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee, is een shampoo en conditioner ineen. Het is zo samengesteld dat de baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is.

Stap 2. Hydrateer en verzacht
De Bulldog Original Beard Oil (€8,99) is een voedzame olie dat hydrateert, verzacht en een frisse geur geeft. De baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. De file bevat o.a. aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak af
Voor de finishing touch kam je met een ‘baardkammetje’ de Original Beard Balm (€8,99) in de baard, waarmee zelfs de meest warrige baard gestyled wordt. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.WIN WIN WIN!
Wil jij dit fijne pakket aan jouw bebaarde man geven? We horen graag hieronder of op social media waarom.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Mijn vriend laat sinds kort zijn baard groeien en ik denk dat hij heel blij gaat zijn met deze fijne spulletjes van Bulldog ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *