EYE LIFT FIRMING TREATMENT

Tijdens een heerlijke high tea op het Murad HQ, het smaakte net zo lekker als het eruit zag, werd de nieuwste professionele Murad Eye Lift Firming Treatment geïntroduceerd. Professioneel omdat deze treatment eerst alleen in de salons werd gebruikt, maar wij er nu dus ook thuis gebruik van kunnen maken. En daar zijn we best wel blij om.

FullSizeRender-2

Er zijn eigenlijk 2 kampen als het gaat om oogverzorging: degenen die het onnodig vinden en hun gezichtsproducten (of niets) ook onder hun ogen smeren en zij die bij aparte oogverzorging zweren. Ik hoor bij de laatste, omdat de huid rond je ogen een andere, dunnere structuur heeft dan de rest van je gezicht en huidveroudering daar als eerste te zien is. Kijk ook maar eens naar de volgende oog-feitjes.

Wist je dat:
De huid van de oogleden 900! keer per uur beweegt
De huid van de ogen kan opzwellen door slechte afvoer afvalstoffen
De huid van de oogleden een lossere bindweefsel structuur heeft
De huid van de oogleden gevoed wordt door haarvaten die vaak gaan lekken (donkere kingen)
De huid van de oogleden als eerste reageert als de immuniteit in gevaar komt
20.000 mensen per jaar een ooglidcorrectie ondergaan.

Het is dus logisch dat de eerste tekenen van huidveroudering rondom de ogen begint, zoals wallen, kringen, lijntjes, rimpeltjes en huidverslapping. En de ooghuid extra verzorging nodig heeft voor het verstevigen, verbeteren van de elasticiteit en het verminderen van rimpels, wallen en kringen.

De Murad Eye Lift Firming Treatment verstevigt en verbetert de elastine rondom je ogen dankzij een aminozurencomplex die de tekorten in de collageen en elastine structuren aanvult. De hyaluronzuursferen dringen diep in de huid door en geven direct een anti rimpel effect. En door directe verkoeling en afvoerende ingrediënten verminderen wallen en kringen. Daarnaast verbetert de treatment de immuniteit van je ooghuid met Glutamylamidoethyl Imidazole en beschermt de huid rondom je ogen met SMDI Copolymer en antioxidanten. 

12417731_1751570651746277_7220792757856560831_n

Breng 3 pompjes serum onder je ogen aan, maar wrijf het niet in. Daarna doe je de bijgeleverde eyepads over het serum heen en druk je deze lichtjes aan. Na 10/15 minuutjes haal je de pads eraf en klop je het overtollige serum lichtjes in. Een licht tintelend gevoel is normaal. Je ziet meteen resultaat, dus ook handig voor een leuk feestje of belangrijke afspraak. De Murad Eye Lift Firming Treatment gebruik je naast je oogverzorging 2/3 keer per week. En bij langer gebruik wordt het resultaat alleen maar beter. Een echte must-have dus!

Dr. Murad: ‘Beautiful Skin is Healthy Skin, Healthy Skin is Beautiful Skin’.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *