ETOS GOES HERFST

1 Reply

Beauty

De herfst heeft haar intrede gedaan en Etos doet vrolijk mee met de introductie van zes nieuwe, trendy make-up producten die je look helemaal herfst-proof maken. Ik ontving afgelopen week een aantal producten thuis om uit te testen, lezen jullie mee?

Revitalizing Primer & Etos Primer Water
De Revitalizing primer gel is verrijkt met aloë vera en algenextract. Je brengt de gel onder je foundation of basis make-up aan voor een egale en longlasting finish. En -hoera, hoera- de anti-age ingrediënten stimuleren de collageen aanmaak en dit zorgt voor een liftend en verjongend effect. Bij Etos vieren ze trouwens een klein feestje want ze zijn de eerste drogist met een eigen merk Primer Water. Dit handige all-in-one prep en prime product met aloë vera (voor intensieve hydratatie) geeft je een verbetering van je basis make-up én fixeert je make-up. Te gebruiken als primer of juist als setting spray waardoor je make-up de hele dag perfect blijft zitten. De Revitalizing Primer en het Primer Water zijn beiden te koop voor €5,99.

Lipliner
Ik dacht eigenlijk dat lipliner verleden tijd was maar Etos blies de lipliner dit seizoen weer nieuw leven in. Een lipliner voorkomt dat lipstick uitloopt en zorgt voor een langdurig resultaat. De lipliner is verrijkt met de vitamines E en C en door de creamy textuur makkelijk aan te brengen. Deze lipliner is zelfs als full-coverage matte lipkleur te gebruiken, hoe handig is dat! Voor €2,99 per stuk verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren die natuurlijk matchen bij de lipsticks.

Color Care Lipsticks
Tien nieuwe kleurtjes speciaal voor dit seizoen (en daarom limited verkrijgbaar dus snel naar de winkel!). De tinten zijn gedurfd; denk aan knalroze, blauw, groen en zelfs zwart. Ik kreeg de kleuren Mon Chérie (roze) en Purple Haze (diep paars) toegestuurd en vond de roze, ondanks dat ik zelf meestal alleen nude glossjes gebruik, wel heel leuk voor een avondje uit. De paarse lipstick was een beetje too much wat mij betreft maar mijn oudste dochter vindt ‘m juist helemaal geweldig. De Color Care lipsticks zijn verkrijgbaar voor €3,99 per stuk.

Mascara Dramatic Volume
Wat een fijne mascara! Met natuurlijke bamboo fibers voor extra body en dat zie je. Meerdere laagjes over elkaar is voor deze mascara met soepele textuur geen enkel probleem. Een lekker breed borsteltje om de mascara goed aan te brengen op zelfs de kleinste en dunste wimpers. Alleen in de kleur zwart en voor de fijne prijs van € 4,99.

Etos Nude lipgloss
Joehoeee lipgloss! Ik ben er gek op en gebruik eigenlijk niets anders dus de vijf nieuwe subtiele nude tinten (met leuke namen als PS I love you en My lips don’t lie) van belandden allemaal direct op mijn favorietenlijstje. Het fijne van deze lipgloss is dat de gloss niet plakt en een langhoudende finish heeft. Oh, en ook niet verkeerd; slechts €1,99 per stuk.

Etos on trend
Deze trendy nieuwe collectie Etos must-haves is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. De make-up van Etos staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Kortom: make-up waar je heel hebberig van wordt.

By: Patti 

1 comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *