FILORGA’S GLOBAL REPAIR NEWS

Weet je misschien nog dat ik in juli vertelde over de nieuwste anti-aging Global Repair lijn, natuurlijk ook weer met die heerlijke signature geur, van Filorga? Onlangs zijn er twee beauties bijgekomen: Essence en Eyes & Lips.

De Global-Repair Essence (€64,08) is een dunne lotion met onder andere bruin zeewierextract dat je huid voedt, hydrateert en verstevigt. Zodra je de lotion in de ochtend op je huid dept, voel je meteen dat het je huid hydrateert, fluweel zacht maakt, die mooie glow geeft en ja die geur hè. Filorga geeft als advies in de avond een paar watjes nat te maken met water en daarop een paar druppels lotion. Een paar minuten op je gezicht te laten liggen als masker en daarna de watjes te verwijderen. Vind ikzelf wat minder en te omslachtig. Liever wat Essence en wat crème erover heen.

Zoals je vast wel weet is de huid rond je ogen dunner dan de rest van je gezicht, vandaar dat je altijd een aparte oogcrème moet gebruiken (tenminste daar ben ik van overtuigd). Maar ook de huid van en rond je lippen is dunner. Vandaar dat ik altijd het restje oogcrème over mijn lipcontouren smeer, want je wilt die rimpeltjes rondom je mond toch zo lang mogelijk uitstellen. Dus heel blij met deze nieuwe Global-Repair Eyes & Lips (€82,71). Je brengt in de ochtend en avond slechts 1 of 2 pompjes aan rondom de huid van je ogen en lippen; je lipcontour het verzorgt je lippen zelf dus niet, maar gaat wel de rimpeltjes om je lippen tegen. De Eyes & Lips bevat onder meer het tuberoos extract om een verjongend en hydraterend effect op je oogcontour te geven en donkere kringen, wallen en kraaienpootjes te verminderen en sesamzaad extract om je lipcontour te herdefiniëren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *