ESTHER’S BEAUTY FAVS

Gek op haar gezin en Lima (de leukste labradoodle), kent iedereen in het wereldje en is de liefste Amsterdamse beauty & fashion queen (ze weet écht alles) met haar aanstekelijke enthousiasme. Esther Muller interviewt de groten der aarde -dankzij haar ben ik in 2016 heel dicht bij een aantal van de Supermodels, iconen, gekomen- schrijft voor toonaangevende magazines, heeft een wekelijkse rubriek in het Parool, helpt bedrijven met hun marketing en er staan gave plannen op de agenda, waar ik (nog) niets over mag zeggen. Haar 10 beauty favs zijn eigenlijk niet genoeg. “Als je meer tips wilt over cremes, beautyhacks, ik vertel ze graag! Eigenlijk moeten we er een terugkerend item van maken: beste reinigers, huidverzorging, make-up, supplementen etc.”. Yes! Lieve Es, spreek je snel en we moeten maar eens een nieuwe foto maken, onze wazige uit 2014 was de enige die ik kon vinden. Tip: ik zag net weer een geweldige beauty win-actie op haar Insta.

Esther’s beauty favorieten (heb ik er even voor je bij gezocht, zodat je ze meteen online kan bestellen):
“Op de foto een selectie van de producten die ik eigenlijk altijd in de kast heb staan. Crèmes wissel ik vaak af, al staat Embryolisse vast in de kast (voor de hele familie!) Omdat ik het geluk heb dat ik veel mag testen, heb ik soms behoefte aan rust op mijn huid, maar ik wil wel vocht. Dan gebruik ik Embryolisse of Dr. Jackson’s Every Day oil. Echt een ontdekking dankzij de lieve mannen van het Rotterdamse Retreat. Ik ben niet altijd een olie fan, maar dit geeft mijn huid zoveel rust. Er zit niets in dat kan irriteren. Je huid wordt rustig en gehydrateerd. En het is ook nog helemaal organic. Een heel sympathiek merk. Echt altijd mee op reis in een kleine roller.

Cleansing oil – Net als jij, Maris, hou ik van een double cleansing met een oil. Het allerliefste van DHC uit Japan, maar die was nu op. Zo ontdekte ik deze van bareMinerals. Deze heeft wel een sterke gember geur. Daar moest ik even aan wennen, maar het resultaat is echt heel fijn. Al je make-up (ook van je ogen) was je er zo af. En je huid voelt daarna heel lekker. Sowieso vind ik bareMinerals een fijn merk met een goede filosofie.

Als ik zwaar train draag ik soms een waterproof mascara. Die haal ik standaard weg met de eye make-up remover van Charlotte Tilbury of de Camomile reiniger van The Bodyshop (dat is een goedkoop alternatief). Daarna gezicht reinigen met de cleansing olie en dan mijn lievelingsstap…. Micellair water. Bioderma is en blijft gewoon mijn favoriet. Goedkoop en doet wat het moet doen. Wil je een keer geld uitgeven dan kan ik de micellair water van EGF aanbevelen (via Biotylab).

Ik heb vrij fijne poriën en last van gerstekorreltjes en soms wat droge doffe huid. Exfoliëren dus, maar dan wel op basis van AHA. Paula’s Choice en Liquid Gold van Alpha-H zijn gewoon de beste. Punt uit. Langzaam opbouwen is een must. Smeer er niets overheen voor het mooiste resultaat. Voelt gek als je gaat slapen, maar je wordt als een blij mens wakker. Ik gebruik ze soms ook als een kuurtje. Een paar avonden achter elkaar als ik last heb van een pukkeltje.

Hanskin (via Haru Haru) heb ik een jaar geleden ontdekt. Het is een product dat we in Nederland nog niet veel gebruiken, de essence. Je gebruikt dit na je reiniging en voor je serum en/of creme. Het is een watertje dat je aanbrengt (het liefst voorzichtig deppen met je vingers) op het gelaat en zorgt voor een extra laagje vocht waardoor je verzorging nog beter zijn werk kan doen. Het is even wennen als extra stap, maar het is heel fijn als je huid wat droger voelt. Je kunt het zelfs layeren, dus laagje 1 is dan de toner, 2, is de essence en 3 moisturizer. Werkt echt!”

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *