|

HUILE SUBLIME + WIN

Sinds ik eind 2018 kennis maakte met de natuurlijke en biologische producten van Pureté Bio van het Belgische KeyPharm Laboratories is de heerlijke Huile sublime in mijn beauty routine gebleven. Een echte aanrader met een facial roller en heerlijk voor de nacht. En daarom mag ik van de lieve Marja MVPR van zo’n mooi flesje weggeven. Dus doe mee voor jezelf, je moeder (tip voor moederdag), je vriendin of wie dan ook…

Deze delicate multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik voedt, beschermt en stimuleert je huid. De olie bestaat uit maar liefst elf voedende plantaardige oliën (waaronder argan, jojoba, camelia, druivenpit, teunisbloem) en negen essentiële oliën (zoals lavendel, ylang-ylang, palmarosa, geranium, rozemarijn, zonneroosje en strobloem) die stuk voor stuk een positief effect op je huidconditie hebben. Zoals het verminderen van fijne lijntjes en het verstevigen van je huid. Huile sublime (€26,79) is veelzijdig in gebruik: verwarm bijvoorbeeld enkele druppels in je handpalm en breng vervolgens aan op een schone, vochtige (na het douchen) huid van je gezicht, hals en decolleté. Of meng een paar druppels door je dag- en/of nachtverzorging voor een extra voedend effect. Zelf gebruik ik de olie samen met mijn jade roller en laat het de hele nacht zijn werk doen.

De geurloze Éclat lifting (5 ampullen €12,39 en 15 €22,69) is een heerlijk serum dat binnen 15 minuutjes de zichtbare sporen van vermoeidheid vermindert, expressielijnen verzacht en je huid gladder maakt. Het extract van champagneblad zorgt voor een direct liftend effect door de botox-achtige werking. Het microreliëf van de huid wordt steviger en krijgt een liftende boost. Het varenextract maakt de huid zichtbaar gladder en fris. Het algenextract vult rimpeltjes op. Het instant effect houdt uren aan en is ideaal om ‘s morgens te gebruiken of als schoonheidsboost voor speciale gelegenheden. Deze formule is gemaakt om de cel-dynamiek weer op gang te brengen en op lange termijn werkt het serum effectief tegen rimpelvorming. Je gebruikt een aantal druppels op een gereinigde huid en sluit daarna het ampul (waar je 2 à 3 dagen meedoet). Je voelt je huid meteen al een beetje strak trekken en je gezicht krijgt die mooie glow.

Pureté Bio is verkrijgbaar bij Holland&Barrett.

WIN WIN WIN
Zoals je hierboven al hebt gelezen, mag ik zo’n heerlijke Huile sublime weggeven en geloof me hier word je (gezicht) blij van. Laat hieronder alleen even achter voor wie jij meedoet en donderdag lees je hieronder of je gewonnen hebt.

And the winner is:
Dank allemaal voor jullie reacties… en de winnaar is… Suus K. Gefeliciteerd, stuur even een mail met je gegevens naar info@marvelousz.com.
Voor iedereen die niet heeft, gewonnen… houd Marvelousz in de gaten, want ik ben bezig met nog een andere hele mooie win-actie 🙂

Vergelijkbare berichten

30 reacties

      1. Waarom kende ik dit nog niet? Het klinkt als een heerlijke olie die ik graag zou proberen. Een roller heb ik al dus dat komt mooi uit ?

    1. Ohhhhh wat een geweldige giveaway! Heel onbescheiden, maar nu ik midden in een verhuizing zit, kan ik deze olie zelf wel heel goed gebruiken!

  1. Nog niet eerder van gehoord. Maar je hebt mij enthousiast en reuze nieuwsgierig gemaakt. Ik kan wel een blij gezicht gebruiken ?. Het lijkt me heerlijk, olie vind ik over het algemeen prettig, een mooie kans om het eens te proberen, ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *