PUPA NEWS

Wie mij een beetje kent, weet dat ik niet zo van de make-up (lipbalm/gloss en eventueel bronzer als blush en mascara, met dat vele huilen niet handig), maar toen ik deze geweldige, nieuwe collectie’s van PUPA ontving, moest ik het wel delen. En helemaal toen er ook nog een tutorial van hun make-up artist Fanny Kuipers bijzat, die ik ingekort op Insta en Facebook heb geplaatst, zodat je er alvast wat van op kan steken. En PUPA Milano wil ook zijn stem laten horen om de onuitputtelijke kracht van alle vrouwen te ondersteunen en te vieren. Met de limited edition FIGHT LIKE A WOMAN kleurt het voorjaar roze en rood. Zet dus 1 maart alvast in je agenda, want dan zijn deze beauties te koop.

De Dual Chrome Eyeshadow in Pink Power of Independant Bronze (€18,95) is een mix van parelmoer met metallic, geeft veel kleur af en is makkelijk te mixen.

De Multiplay Eye Pencil ken je vast al en is er in twee nieuwe kleuren, namelijk Be Strong Bronze en Be Proud Brownie (€15,95). Het potlood heeft een crèmige en makkelijk te mengen textuur die lang blijft zitten. Het geeft een kajal effect, voor een intense kleur, een eyeliner effect omdat je er een nauwkeurige en intense lijn mee kan trekken en/of een oogschaduw effect dankzij het handige sponsje.

De microparels in de fantastische Highlighter Don’t give up – Golden Rose (€23,50) geven een mooie glans daar waar je het wilt, zoals in je ooghoek, jukbenen en op het boogje van je lip.

Met deze I’m bold (Nude) – I’m proud (Pink) – I’m strong (Red) vinyl effect Liquid Lip Colour (€19,75) hoef je je geen zorgen te maken over vlekken. De Lip Colour geeft de intensiteit van de kleur, met de glans van een gloss en blijft lang zitten. De textuur is verrijkt met argan olie en hyaluronzuur en geeft een langdurig vinyl effect.

De Vamp! mascara’s (€19,95) vind ik al jaren top, hebben fijne, dikke borsteltjes en klonteren niet. En deze nieuwste rode Vamp! Sexy Lashes met sheaboter, bijenwas en carnaubawas staat al online. Je wimpers worden intens zwart met volume en wat ‘krul’ en ze blijven soepel.

Daarnaast hebben ze hun assortiment van hun Petalips (€16,50) uitgebreid naar maar liefst 16 kleuren, die zijn geïnspireerd op de meest elegante bloemen. De lipstick combineert het comfort en de hydratatie van een lipbalm met de afwerking van een matte lipstick die heel lang blijven zitten.

Alleen voor die gave flesjes wil je deze nieuwe geleffect Vamp! ((€8,95) nagellak, in 15 (wit, zwart, nude, roze en rood) kleuren, toch al hebben? En…. na het aanbrengen komt een heerlijke geur vrij. De nagellak geeft een geweldige glans, blijft lang zitten en is met de platte applicator met wel 300 borstelhaartjes makkelijk aan te brengen.
Zoals ik al schreef, is alles vanaf 1 maart te koop, heb je iets om naar uit te kijken :).

Vergelijkbare berichten

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *