CLAUDIA’S BEAUTY FAVS

Deze vrolijke Groningse laiverd is gek op haar gezin, familie en vriendinnen. Je kan haar uittekenen in de zwierigste jurken, is een echte theeleut, gek op gezelligheid, kan uren kletsen aan de telefoon en voor lekker (Indisch) eten kan je haar altijd wakker maken. Ze is full-time met haar blog Beauty Tag bezig en vanwege haar farmeceutische achtergrond weet ze precies wat goed is om in haar beauty stash te hebben. Je leest hieronder alles over haar beauty favs. Lieve Clau, deze foto’s en filmpjes (op Insta en FB) zijn maar een greep van wat ik de afgelopen jaren in mijn telefoon heb verzameld. Tot snel, denk aan je…

Claudia’s beauty favorieten (heb ik er even voor je bij gezocht, zodat je ze meteen online kan bestellen):

Esse omdat sinds ik deze producten met probiotics gebruik mijn huid er weer rustig en in balans uitziet.

De Glow Tonic van Pixi beauty omdat mijn huid er zoveel frisser uit gaat zien, verwijdert de dode huidcellen.

Monsieur Big Lancôme, mijn wimpers krijgen een mooie lengte en krul.

My precious Elemis DynamicResurfacing Facial Pads. Deze pads zijn geweldig, na 1x gebruik, ziet mijn huid er minder dof uit en zie ik een gezonde huid met een glow.

Image Vital C Hydrating Repair Cream gebruik ik als nachtcrème omdat ik fan ben van het ingrediënt Vitamine C en deze cream hydrateert mijn huid perfect!

Ik gebruik deze Beauty Mantra van Colour and Spice tijdens mijn meditatie sessies. De Beauty Mantra Lotion kalmeert zowel de huid als de geest. Deze lotion is eigenlijk een serum, olie en gezichtsmist in één.

Methode Brigitte Kettner Skin Recharge mask is een heerlijk anti-aging masker voor alle huidtypes. Mijn doffe en gestresste huid wordt zichtbaar en voelbaar frisser en knapt enorm op.

Darphin Ideal Resource Vitamin C & E Oil Concentrate ideaal voor als mijn huid een extra boost nodig heeft. Maakt mijn huid zacht en glad.

It Cosmetics Confidence in a Cleanser bevat peptiden en is parabeenvrij, sulfaatvrij en zeepvrij. Het reinigt mijn huid op een zeer zachte en diepe manier. Daarnaast bestaat deze cleanser ook nog uit krachtige anti-verouderingsingrediënten zoals ceramiden, gehydrolyseerd collageen, vochtinbrengende hyaluronzuur en kalmerende colloïdale haver.

Squalan is voor mij de meest natuurlijke ontdekking op huidverzorgingsgebied van 2016. Squalan is 100% natuurlijk. Dit bedrijf van Nederlandse bodem gebruikt Squalaan die 100% afkomstig is uit suikerriet en Ecocert is goedgekeurd.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *