DO GOOD AND GOOD WILL COME YOUR WAY

Vorige week maakten we op een zonnige dag bij Blijburg aan Zee -wat een aanrader- kennis met de gloednieuwe lijn van Rituals ‘The Ritual of Karma’. Op de geweldige locatie konden we genieten van een prachtig uitzicht en heerlijke hapjes en drankjes. The Ritual Of Karma is geïnspireerd op het aloude Hindoe-geloof. Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf. De lijn is verrijkt met een lichtzoete bloemengeur van witte lotus, gecombineerd met het verfrissende van bergamot. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke frisse, zoete geur! Dus hopelijk houdt Rituals de geur toch in de collectie ;).

The Ritual of Karma groep
Deze limited edition bestaat uit doucheschuim (€8,50), doucheolie (€8,50), bodycream €17,50), suikerscrub (€19,50), bed & body mist (€16,50), een geurkaars (€18,50) en geurstokjes (€24,50). Zo kunnen jij en je huis heerlijk ruiken!

Om de echte ‘karma’ sfeer te proeven kregen we een yoga & mindset les in het zand, werd er opgetreden door Hindoestaanse danseressen en heb ik mijn eerste (Henna) tattoo, blijft drie weken zitten!
IMG_2887

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *