DÉ WOW FACTOR

Je kent het wel; je hebt net een belangrijke afspraak of date. Maar je hebt geen tijd om naar de kapper te gaan of je kan niet meteen terecht om die vervelende uitgroei of grijze landingsbaan te laten verven. Gelukkig is er nu Color Wow Root Cover Up om tussen twee verfbeurten snel en makkelijk (grijze) uitgroei te verbergen.

Color Wow 
is een mineraalpoeder dat werkt als een soort make-up voor je haar. Je brengt het poeder met een kwast aan op de aanzet en weg is de (grijze) uitgroei. Het poeder van Color Wow is in 6 tinten verkrijgbaar (rood volgt in juni), geeft niet af en en blijft zitten tot je volgende wasbeurt.

yan8jfqi57v0_rt

Je kan Color Wow op 2 manieren gebruiken:
1) om grijs haar te dekken:
Breng het poeder van Color Wow aan op droog/gestyled haar. Om grijze uitgroei te dekken, begin met een kleine hoeveelheid poeder. Gebruik je vrije hand om het haar strak te trekken bij de wortel. Dep op de zichtbare uitgroei, vanaf de hoofdhuid naar buiten toe. Herhaal totdat de uitgroei verdwijnt en de kleur er weer uitziet als nieuw.

2)oOm highlights te verlengen:
Breng het poeder van Color Wow aan op droog/gestyled haar. Om highlights te verlengen, gebruik je de zijkant van het smalle uiteinde van de kwast. Gebruik je vrije hand om je haar strak te trekken bij de wortel. Breng de blonde poeder aan waar de highlights zijn uitgegroeid, zodat de bestaande highlight weer wordt verlengd tot aan je hoofdhuid.

Belangrijk: Laat het poeder één minuut zitten voordat je je haar borstelt. Als je te veel poeder hebt gebruikt, kun je het gemakkelijk met een föhn afblazen of gebruik het brede uiteinde van de kwast om het overtollige poeder af te vegen. Bekijk hier het filmpje, dan zie je meteen hoe handig en makkelijk Color Wow in gebruik is.

compactflatred

Color Wow is voor € 39,50 o.a. te koop via: Skins.nl.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *