IMMORTELLE RESET NACHT OLIE-IN-SERUM

Kan je je misschien herinneren dat ik drie jaar geleden schreef over het nieuwe Immortelle Overnight Reset Serum van L’Occitane? Als ik eerlijk ben, weet ik niet waarom ik dit natuurlijke botox in een flesje daarna uit het verloor. Gelukkig ontving ik onlangs van Mooi the Agency de vernieuwde versie van het bestverkochte serum van L’Occitane. Wereldwijd wordt er maar liefst één flesje per minuut verkocht.

Het mooie flesje (doet denken aan een zonsondergang, vandaar mijn foto op het strand 😉 ) van het Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (€59|30ml) ziet er nog hetzelfde uit, de geur is nog steeds heerlijk bloemig en ook de gouden bolletjes zijn gebleven. Maar het serum is tien keer geconcentreerder en dus nog effectiever en verrijkt met het nieuwe gepatenteerde Immortelle-extract (waar zeven jaar onderzoek in zit), geïnspireerd op het levenssap van het mooie, gele Immortelle-bloemetje. Deze sterke en weerbare plant bloeit tussen het struikgewas op de zonnige rotsbodems van Corsica. Ze heet Immortelle omdat ze nooit verdort, zelfs niet als je haar plukt. Bedenk dan maar eens wat dit serum met jouw huid kan doen…

Omgevingsfactoren zoals stress en vervuiling, gecombineerd met ‘onze’ drukke levensstijl, hebben een enorme impact op onze huid. Je huid wordt zichtbaar doffer en droger en daardoor zijn rimpeltjes meer te zien. Het beste moment van de dag om huidveroudering aan te pakken is ’s nachts, omdat je huid zich dan herstelt. Het extract is ingekapseld in de kleine gouden bolletjes en helpt tegen de effecten van dagelijkse invloed van buitenaf en verbetert zichtbare van tekenen van veroudering. Je merkt meteen dat het je huid kalmeert en herstelt. Daarnaast bevat het vernieuwde serum nog steeds het extract van acmella oleracea (champagneblad) dat je huid helpt rimpeltjes glad te strijken, spierspanning te verminderen en zo zorgt voor een natuurlijk botoxachtig effect. En het marjoleinextract dat je huid oppept, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en het herstelmechanisme van je huid activeert.

Reset je huid
Nadat je je huid gereinigd hebt, breng je 3 à 4 pompjes in de palm van je handen aan en masseert je gezicht zachtjes met het serum. Door het ‘pompen’ gaan de gouden bolletjes open, zodat het extract vrij komt. Daarna breng je je gebruikelijke crème of olie voor de nacht aan. Je huid voelt meteen heerlijk soepel, gehydrateerd en gekalmeerd aan. Na een maand belooft L’Occitane dat je huid er voller en energieker uitziet en rimpels minder zichtbaar zijn.

Vergelijkbare berichten

7 reacties

  1. Mooie foto en het klinkt goed, werkt het echt? Alleen jammer dat de olie in het serum niet genoeg is en je er nog wat overheen moet aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *