NAIL ART

Deze week maakten we via FS Agency kennis met de mooie, nieuwste nagelproducten van Pupa Milano en ik heb mijn wondermiddel gevonden!

Kennen jullie de geschiedenis van Pupa Milano al? De Italiaanse founder Gatti begon in 1976 met het ontwerpen van een aantal kleine beauty kitjes voor zijn dochtertje, omdat zij allergieën van make up kreeg. De speelsheid, het creatieve en het ontroerende van deze kitjes deed hem denken aan zijn dochtertje die hij liefkozend Pupa noemde. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. The rest is history!

Multicare_7_in_1

Multi Nail Care 7in1
Pupa Milano, 
en wij dus ook 🙂 , zegt vaarwel tegen doffe en broze nagels, want deze Multi Nail Care 7in1 is het wondermiddel voor de nagels. Deze nail care is verrijkt met vitamines en actieve ingrediënten en verhardt, herstelt, beschermt en revitaliseert de nagels. Multi Nail Care 7in1 zorgt er ook voor dat de nagellak beter blijft zitten en geeft zelfs een mooie glans als je het als topcoat gebruikt. Zelf vind ik het ook mooi als je het alleen aanbrengt, het verzorgt je nagels en geeft ze een mooie glans. Je kan het elke dag aanbrengen of een paar dagen laten zitten. De platte, volle applicator brengt heel makkelijk aan en de Multi Nail Care 7in1 kost €7,95. Een echte aanrader!

lasting color

Lasting Color Gel
Superglanzende nagels in alle kleuren van de regenboog! De Lasting Color Gel van Pupa Milano creëert het effect van een gel-nagellak, zonder het gebruik van een UV-lamp. Je brengt de gellak aan en verwijdert deze als een normale nagellak. Speciaal voor de zomer zijn er 16 nieuwe kleurtjes. De Lasting Color Gel zorgt voor een prachtig volume-effect met een ultra-dekkend resultaat. De nagels worden super shiny en blijven langdurig spiegelen door de nieuwe generatie mix van polymeren. De hoge concentratie pigmenten zorgt ervoor dat de kleur intens is en dit ook blijft. De Lasting Color Gel heeft een grote, platte applicator met 440! haartjes en een rond gevormde tip, speciaal ontworpen voor een eenvoudige en snelle applicatie in slechts 1 beweging en een buitengewoon uniforme kleur-afgave. Voor het perfecte resultaat breng je eerst een basis aan. Vervolgens 2 lagen Lasting Color Gel in jouw favoriete kleur en sluit af met 1 laag topcoat. De Gel Top Coat kan overigens ook los gebruikt worden voor een transparant glas-effect. De Lasting Color Gel kost €7,25.

colorful plumage

Colorful Plumage
De nieuwe Colorful Plumage van Pupa Milano is een special effects nagellak met exclusieve matte pastel paillettjes die een veertjeseffect geeft op de nagels, een echte eye-catcher. De kleurtjes doen denken aan de mooie, en kleurrijke veren van tropische vogels. De Colorful Plumage nagellak kent een ultra- technologische en ultra-presterende formule die rijk is aan speciale harsen. Hierdoor is de nagellak veerkrachtig en elastisch waardoor de lak goed blijft zitten en een prachtig 3D-effect creëert. De Colorful Plumage heeft ook een grote, platte applicator met 440! haartjes en een rond gevormde tip. Gebruik altijd eerst een Pupa base product voor het aanbrengen van de nagellak. Breng twee laagjes Colorful Plumage nagellak aan en laat iedere laag goed drogen. Breng tot slot een topcoat aan. Tip: de Colorful Plumage kan ook over de Lasting Color nagellak worden aangebracht. Breng na het aanbrengen van de basis kleur daarna de eerste laag aan van de Colorful Plumage. Laat deze volledig drogen waarna daarna de tweede laag aangebracht kan worden. De Colorful Plumage is verkrijgbaar in de zes pastelkleuren voor €6,95.

denimjeans

Denim Jeans!
Geweldig nieuws voor de jeans lover; een innovatieve, kleurrijke nagellak met de textuur van denim. Een geweldig effect dat compleet past bij de all denim look. Een nagellak die, zodra deze opdroogt, een semi-matte finish en de typerende, ruwe touch van een spijkerbroek heeft. Het resultaat is een uniek en trendy effect dat aanvoelt als je lievelings broek. De Denim Jeans nagellak kent een ultra-technologische en ultra-presterende formule die rijk is aan speciale harsen en de nagellak veerkrachtig en elastisch maakt. Hierdoor blijft de nagellak goed zitten en krijgt het een prachtig en langdurig semi-matt effect. Na het aanbrengen duurt het enkele minuten tot het effect bereikt wordt. Breng 2 tot 3 laagjes aan voor het mooiste resultaat. De Pupa Denim Jeans is verkrijgbaar in 6 kleuren en kost €6,95.

Pupa Milano is online en bij de DA drogist te verkrijgen. 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *