DARPHIN MUSTHAVES

Als je Marvelousz volgt dan heb je vast wel eens gelezen over de Darphin capsules. Ik ben gek op gezichtsolie en sinds de dag dat ik ze mocht testen, ben ik ze blijven gebruiken, omdat de olie echt wat voor mijn huid doet, het héél lekker ruikt en ik ze mis als het potje op is, dus dat zegt wel genoeg. Dus hoogste tijd om deze beauty pareltjes, inclusief mijn laatste ontdekking, puur vocht!, weer even in de spotlight te zetten. Dus wil je iets gebruiken wat echt wat voor je huid doet, zo natuurlijk mogelijk én lekker ruikt, lees dan even verder.

Darphin Paris
Al eeuwen gebruiken Franse vrouwen zeldzame botanische en essentiële oliën om hun huid te verbeteren. Geïnspireerd door deze huidverzorging, maakte botanicus en kinesiotherapeut Pierre Darphin er zijn levenstaak van om de puurste, meest geconcentreerde plantextracten te vinden. Door gebruik te maken van de specifieke eigenschappen van deze plantenextracten, aromatische oliën en actieve bestanddelen uit kruiden en planten ontwikkelde hij Darphin Paris, want ‘de schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet, maar ook door hoe ze zich voelt’. In 1958 opende Darphin zijn schoonheidsinstituut in Parijs. Door zijn diepgaande begrip van spier- en botstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop heeft hij gezichtsmassage technieken gecreëerd die de spieren verjongen. En deze verjongende technieken kan je ook thuis doen.

Kinesio massage
Kinesio massage is gemaakt op basis van de principes van kinesitherapie (de studie naar spier-en skeletstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop om het functioneren van het lichaam te optimaliseren). Alleen al de huid van ons gezicht wordt blootgesteld aan 15.000 micro-samentrekkingen die gedurende de dag in aantal toenemen en zo fijne lijntjes veroorzaken. Darphin’s Kinesio-massage activeert de bloedsomloop en helpt vocht af te voeren waardoor de toevoer van zuurstof in je huid wordt verbeterd en ingrediënten beter kunnen doordringen. Kijk hier even voor de verschillende (microcirculatie, ontgifting, ontspanning, anti-aging en oog) Darphin kinesio-massages.

Mijn nieuwste Darphin ontdekking is echt zo’n stick die je eigenlijk altijd (zeker in de zomer) bij je moet hebben, want puur VOCHT. De blauwige, lichte gelcrème verkoelt en hydrateert meteen zodra je het gebruikt. Want deze Hydraskin Stick (€29,90) is doordrenkt met hyaluronzuur en waterrijke, botanische bestanddelen zoals koudwateralgen en granaatappel, dus meteen vocht en het vermindert wallen. Je kan ‘m de hele dag door voor je gezicht en de huid rondom je ogen gebruiken. En heel fijn, de stick smelt ook met het warme weer niet en je kan ‘m ook nog in de koelkast leggen, maar be warned… verslavend lekker.

De anti-aging, parelmoer, Ideal Resource Retinol Oil Concentrate capsules voor de nacht (dié geur!) zitten boordevol met retinol, wat de natuurlijke productie in je huid van collageen en elastine stimuleert. Normaal gesproken kan je huid droger worden door producten met retinol, maar door de voedende jojoba-, sesam-, macadamia- en arganolie voelt je huid niet droog, maar juist soepel aan. En de volgende ochtend zie je het echt. De ondoorschijnende capsules beschermen het retinol tegen licht en lucht, waardoor het z’n kracht blijft behouden.
Je houdt de capsule rechtop, draait het ‘uitstulpje’ van de capsule af en brengt de olie op je gezicht en onder je ogen aan. Je hoeft er niets meer overheen aan te brengen, maar het mag wel. De 98% natuurlijke olie breng je het liefst met de microcirculatie kinesio massage voor de nacht aan. In één pot (€90) zitten 60, 100% biologisch afbreekbare capsules.

De gouden Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate capsules bevatten 84% natuurlijke ingrediënten zoals voedende botanische oliën, met Omega 3, 6 en 9 om uitdroging van je huid te voorkomen. 10% Provitamine C dat het verschijnen van lijntjes, rimpels en door de zon beschadigde huid verbetert. En 5% Provitamine E beschermt je huid tegen schade door externe milieu-invloeden. Je gebruikt de gouden pareltjes overdag en het geeft je huid die glow en een egale teint. Ook deze ondoorschijnende capsules beschermen de olie tegen licht en lucht, waardoor het z’n kracht blijft behouden. Je kan de olie alleen gebruiken of mengen met je gezichtscrème. Gebruik, minimaal een maand, wanneer je huid een oppepper nodig heeft. Ook in deze pot (€90) zitten zitten 60, 100% biologisch afbreekbare capsules.
Tip: even googelen en je vindt leuke Darphin online-kortingen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *