PURELY AGELESS

Ik kende dit Australische, natuurlijke, duurzame huidverzorgingsmerk nog niet, maar they had me at Purely Ageless 😉 Sukin (sinds 2007) blijkt dus Australië’s nummer 1 in natuurlijke huidverzorging te zijn die korte metten maakt met huidveroudering en rimpeltjes. Hiervoor gebruiken ze verschillende actieve plantenextracten, antioxidanten en essentiële oliën. Vandaar dat deze beauties ook heerlijk, zacht bloemig ruiken. “Natural and effective skincare that’s good for you, your wallet, and the environment too.” Als je net zo benieuwd bent naar deze beauties, lees en kijk (mooi hè die bloemen) dan even mee.

Natuurlijke ingrediënten
Het ‘hero ingredient’ van de Purely Ageless lijn is ribose -een suiker afkomstig van biologisch geteelde maïs- dat van nature voorkomt in alle levende cellen en een belangrijke rol speelt in de energiehuishouding. De ribose geeft dus een dosis energie af en helpt onze vermoeide huid om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast houdt het het vochtgehalte op het juiste niveau, zorgt voor een egale teint en geeft die mooie GLOW!
Bovendien zorgt witte hibiscus- en baobabextract voor een liftend, verstevigend effect. Champagneblad versterkt het onderhuidse collageennetwerk en zorgt ervoor dat bestaande rimpels minder zichtbaar zijn. Abessijnse olie voorziet je huid van vocht en groene koffie-extract zorgt ervoor dat de gevoelige huid rond de ogen er de hele dag fris en glad uit blijft zien.

Skincare that doesn’t cost the Earth
Sukin wordt in Australië geproduceerd met ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn verkregen, is cruelty free én vegan. Alle formules zijn 100% koolstofneutraal en biologisch afbreekbaar. Ze kunnen geen schade doen aan de natuur wanneer ze in aanraking komen met grondwater. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van PET, 100% recyclebaar en vrij van schadelijke BPA’s. Sukin maakt op alle vlakken het motto ‘Skincare that doesn’t cost the Earth’ waar.De Rejuvenating Day Cream (€21.99) is een romige dagcrème die snel intrekt. Het bevat witte hibiscus- en baobabextract die je huid verstevigen en het vochtgehalte op peil houden. Ribose zorgt ervoor dat de eerste tekenen van huidveroudering verminderen, zoals rimpeltjes op het voorhoofd, rond je mond en in je hals. Extracten van gojibessen en cacaoboter, rijk aan vitamine B en E, verbeteren je huid zodat deze zachter en gladder aanvoelt.Ik voel niet echt veel verschil in de structuur met de dagcrème, maar de Restorative Night Cream (€21,99) verzorgt en herstelt je huid terwijl je slaapt. Door de combinatie van ribose, macadamia olie en cacaoboter heb je een stevigere en frissere huid wanneer je wakker wordt (wat je al na 14 dagen gebruik moet gaan zien). De toegevoegde extracten van witte hibiscus en baobab stimuleren de collageenaanmaak om de elasticiteit van je huid een boost te geven.

Dit krachtige Hydration Elixir (€24,99) -een lichte, niet vette olie- bevat vitamine A, vitamine E, champagnebladextract, Abessijnse olie en geeft meteen resultaat. Vermindert huidveroudering en verbetert de elasticiteit van je huid. Een mooie glow en je voelt dat je huid een vochtboost krijgt. Ik gebruik 3 druppels voor de nacht en daarna gebruik je nog een nachtverzorging.De Intensive Firming Serum (€24,99) is een ultralichte witte crème gel dat een aanspannend effect op je huid en super snel intrekt. Het serum bestaat uit een krachtige blend van ribose, Arabische gom en rozenbottelolie die de huidelasticiteit verbetert en tekenen van veroudering tegengaat. De toegevoegde cacaoboter zorgt ervoor dat de huid beter vocht vast kan houden zodat droogtelijntjes direct minder zichtbaar zijn. Zodra je het opsmeert zie je meteen die glow. Je gebruikt het serum onder je dagverzorging.De witte Reviving Eye Cream (€19,99) biedt vochtverzorging en bescherming van de kwetsbare huid rond je ogen en trekt super snel in. De cafeïne in groene koffie-extract zet de microcirculatie aan het werk zodat donkere kringen aangepakt worden; ribose, vitaminerijke zonnebloem- en rozenbottelolie verminderen fijne lijntjes.

Toen ik op de site van Holland & Barrett keek, bleek dat Suskin naast deze Purely Ageless lijn nog meer fijne beauties in zijn assortiment heeft, waaronder reinigers, maskers, haarproducten en zelfs een Paw Paw zalf! Dus dat wordt weer snel even langsgaan 🙂 Tip! Nu 2e product voor maar €1.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *