KISSED BY THE SUN

Terwijl ik dit item schrijf, is het tropisch warm in Nederland. We duiken weer collectief de stranden op of de zwembaden in en beleven zwoele zomeravonden op de leukste terrasjes die de stad kent. Natuurlijk willen we op dit soort dagen dat onze make-up ook lekker zomers is en daar geeft Etos gehoor aan met de superfijne limited edition zomercollectie Kissed by the sun.

Elf fijne producten voor het ultieme zomergevoel
De Kissed by the sun collectie bestaat uit maar liefst elf producten die zorgen voor het ultieme zomergevoel. Ik zet ze even allemaal voor jullie op een rijtje en zal bij de vier producten die ik van Etos mocht uitproberen wat extra uitleg geven:
– Sunkissed primer (€4,99)
– Kissed by the sun fixing spray (€4,99)
– Bronzer cheeks palette (€5,99)
– Radiance highlight & blush (€4,99)
– Sunkissed Bronzer (€4,99)
– Nailpolish (3 kleuren: Pink Shell, Crabby Red en Coral Beach, €2,99 per stuk)
– Lipgloss (3 kleuren: Pink Shell, Crabby Red en Coral Beach, €2,99 per stuk)Mijn ervaring
Ik probeerde de Crabby Red nailpolish & lipgloss, de Sunkissed bronzer en de Kissed by the sun fixing spray. Om maar meteen met die laatste te beginnen: Wow! Die geur! Op en top zomer! De spray zorgt ervoor dat je make-up zo lang mogelijk goed blijft zitten en vermindert het poederige effect van make-up waardoor je look er natuurlijker uitziet.

De Sunkissed bronzer ziet er echt heel mooi uit met een patroon en een gouden overspray. Ik poederde de eerste keer iets te riant en leek daarna een beetje op een alien maar onder het gouden laagje zit een mooie bronzer zonder gouden glitters. Zuinig aan met de kwast; je hebt maar weinig nodig om het effect te krijgen alsof je een middagje lekker op het strand hebt gezeten. Een erg prettige bronzer; hopelijk overweegt Etos om deze aan het vaste assortiment toe te voegen want dit is wat mij betreft een blijvertje.

En dan de nailpolish en lipgloss. Kleur: Crabby Red. Voor mijn gevoel een kleur tussen rood en oranje in. De zomer spat in ieder geval van je nagels en lippen af met deze mooie lak en lipgloss. Ben je geen fan van rood, dan zijn deze producten ook nog verkrijgbaar in het roze en oranje.Limited edition dus …. Run!!!
Zoals ik eerder in dit item al vertelde, is de Kissed by the sun collectie een limited edition collectie. In gewoon Nederlands: verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. En ik kan je vertellen dat het hard gaat. Etos heeft wederom een fijne collectie voor een zachte prijs uitgebracht en dat merk je. In de Etos vestiging die ik vandaag bezocht, waren de palettes bijna op en ook met de andere producten gaat het heel hard. Wil jij ook verzekerd zijn van de ultieme zomerlook met Kissed by the sun, wacht dan niet te lang en rén naar jouw dichtstbijzijnde Etos vestiging om te shoppen. Have a Marvelousz (en hopelijk sunny) Wednesday ❤️By: Patti 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *