CAFFEINE KICK

Morning, ik ben #teamthee, maar ik vind koffie zóoo lekker ruiken. Dus een gat in de lucht springen toen ik dit nieuwe koffiemasker (ja echt!) van The Body Shop ontving. Dus pak een kop koffie (of thee) en lees even mee, wat dit masker voor jouw huid doet. 

Met dit Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask (€20) geef je je huid een energieboost. Het bevat een krachtige mix van koffiebonen en Community Trade-sesamolie uit Nicaragua, Community Trade-sheaboter en cacaoboter uit Ghana en biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay, voor de scrub.Het bruine gelachtige, echt geweldig ruikende masker breng je 2 à 3 keer per week op je gezicht en hals aan. Je laat het 10 minuutjes inwerken en voordat je het afspoelt met warm water (handiger in de douche), maak je ronddraaiende bewegingen om je huid zachtjes te scrubben. Een super glad, schoon en fris huidje is het resultaat. Zodat je de hele dag weer aankan 🙂 Daarnaast gaat het masker tekenen van vermoeidheid tegen en zorgt voor een frissere teint en minder onzuiverheden. Dus als jij ook een cafeïne kick kan gebruiken, zet dan maandag 1 april -nee, geen grap- in je agenda, want vanaf april is dit heerlijke masker te koop.

Mooi om te weten dat de Community Trade-sesamolie door TBS ingekocht is bij de Juan Francisco Paz Silva Cooperative (JFPS) in het noorden van Nicaragua. JFPS heeft acht scholen gebouwd, milieuacties op scholen ondersteund en 30 waterprojecten opgezet die schoon drinkwater bieden aan meer dan 5000 mensen. De handel met The Body Shop heeft ook bijgedragen aan de bescherming van het milieu, via de financiering van gemeenschapsprojecten. Hierbij worden de boeren getraind in biologische landbouwtechnieken en waterbesparende maatregelen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *