KORA ORGANICS

Wie kent de Australische Miranda Kerr (bijna 36) niet? Moeder van twee zoontjes, zwanger van haar 3e, ex van Orlando Bloom, getrouwd met de oprichter van Snapchat en de eerste Australische Victoria’s Angel. En sinds 2009 eigenaar van KORA Organics bestaande uit 100 procent in Australië gemaakte producten voor gezicht en lichaam, waar ze van het begin tot eind bij betrokken is. Als een oil- en Glow fan, was ik erg benieuwd naar de Noni GLOW! 

Voordat Miranda Kerr een supermodel werd, studeerde ze voeding en gezondsheidspsychologie. Deze interesse in gezond leven zorgde ervoor dat ze haar eigen huidverzorgingslijn besloot te starten met biologische producten waar ze zelf naar verlangde maar nooit kon vinden. Bovendien wilde ze een beautylijn maken die voor het grootste gedeelte vegan is en niet werd getest op dieren. De naam Kora komt van Miranda’s eigen geloof in de verbinding tussen the mind, body and spirit to the ‘core’ self.

KORA Organics maakt alleen ‘clean beauty’ en gebruikt gecertificeerde biologische en natuurlijke, actieve ingrediënten en geen chemicaliën en toxines. Want wat je op je huid smeert, neemt je huid op. En elk product wordt ook nog eens tijdens het productieproces gefilterd door rozenkwarts kristallen. Zoals Miranda zegt: “Een gezonde huid is de mooiste huid.”

Een van de key ingrediënten van Kora Organics is de bijzondere Noni vrucht die aan de morinda citrifolia-boom, in tropische kustgebieden groeit. Dit powerfruit zit boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten en heeft ook nog eens een helende werking, like!Over de Noni Radiant Eye Oil (€37,99) zegt Miranda: “Door de Noni Radiant Eye Oil lijkt het of ik 8 uur heerlijk heb geslapen -zelfs als dat niet het geval was! Ik hou van de rozenkwarts rollerbal, ik voel dat hij de huid rond mijn ogen verzacht en verkwikt. Ik gebruik deze olie ’s ochtends en ’s avonds, hij is niet vettig, trekt snel in, is perfect onder make-up en laat mijn ogen er de hele dag fris en stralend uitzien.” Deze Eye oil bevat o.a. gecertificeerd biologische noni-, tomaten- en marine bamboe-extracten in combinatie met kahai- en koffieolie.

Wat doet de Eye Oil volgens Miranda:

 • Maakt fijne lijntjes en kraaienpootjes zacht
 • Helpt donkere wallen onder de ogen te verminderen
 • Maakt de huid rond de ogen stevig en veerkrachtig
 • Revitaliseert de circulatie en vermindert gezwollen oogleden
 • Maakt de huid rond de ogen helder

Ik heb nog nooit een eye oil gebruikt. Maar als je deze koele rozenkwarts rollerbal (tip: leg ‘m in de koelkast) gebruikt wordt je huid meteen soepel. Je rolt zachtjes rond het harde gedeelte van je ogen en klopt daarna de olie in de huid met je vingertoppen. Echt heerlijk en de naar ‘groen’ ruikende olie trekt snel in. Tip: gebruik deze olie, net als andere oogcremes ook op de huid rondom je lippen om lintjes tegen te gaan. En deze olie kan je ook op je lippen gebruiken. De Noni Glow Face Oil (vanaf €24,99) is HET Kora cult product dat door iedereen wordt gebruikt. Het is een rijke, krachtige olie voor je gezicht en nek en bevat gecertificeerd biologisch noni-extract, rozenbottelolie, granaatappelolie en duindoornolie als rijke bron van antioxidanten en essentiële vetzuren. Miranda: “Dit is mijn favoriete product en geheime metgezel op reis. Het is een enorm voedende olie die geweldig is voor alle huidtypes en bijzonder goed voor de gevoelige huid. Elke nacht gebruik ik trouw de olie en ’s ochtends straalt mijn huid. Ik reis nooit zonder het product en gebruik het tijdens de vlucht om mijn huid te hydrateren.”

Wat doet de Face Oil volgens Miranda:

 • Hydrateert de uitgedroogde huid en geeft een natuurlijke glans
 • De huid voelt zachter, soepeler, gehydrateerd, gladder en steviger
 • Helpt de zichtbare effecten van de schadelijke invloed van de zon en littekens te verzachten
 • Geeft de natuurlijke straling en effenheid van de huid een boost
 • Ondersteunt de verjonging van de gezonde huidcellen
 • Trekt snel in de huid

In de avond warm je een paar druppels op in je handpalmen en brengt de olie aan op je gereinigde gezicht, nek en decolleté. Daarna breng je eventueel nog je nachtverzorging aan. De olie is echt heel fijn, trekt snel in en ruikt heerlijk bloemig. En ja het geeft je gezicht een mooie GLOW, die bij het opstaan ook nog te zien is 🙂 Je kan ook een druppeltje olie in je nachtverzorging doen.

Na het gebruiken van deze 2 oliën ben ik om en erg nieuwsgierig naar de andere Kora Organics verzorgingsproducten (de facebalms, moisturizer, reinigers en lichaamsolie) die je ook bij Douglas kan kopen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *