HERBIER VAN PAYOT

We willen onze huid goed verzorgen en we staan ook steeds meer stil bij wat we erop smeren en met respect voor onze planeet. En daar zijn deze clean beauties uit de anti-aging Herbier lijn van Payot op basis van biologische, pure essentiële oliën en botanische extracten een goed voorbeeld van. De ingrediënten zijn geselecteerd op hun natuurlijke detox werking. Met hun antioxiderende, ontstekingsremmende en/of antimicrobiële eigenschappen, helpen de etherische oliën het immuunsysteem van onze huid te versterken door toxines en andere afvalstoffen die zich in het weefsel ophopen te elimineren en zijn organisch gecertificeerd. Klinkt goed toch?

Face and Eyes Cleansing Oil
with olive oil (een antioxidant met vitamine E)
Deze fijne cleansing oil reinigt je huid, inclusief je oog – en waterproof make-up. De olie verandert met water in een melkachtige substantie, reinigt je huid goed, maar droogt niet uit. De olie bevat 8 ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en 62% afkomstig van organische teelt en kost € 24,90 (90ml).

Universal Face Cream
with lavender essential oil (antibacterieel en ontspannend)
Deze lichte, verfrissende gezichtscrème met biologische essentiële lavendelolie kalmeert en verzacht je huid en smelt als het ware op je huid. De formule is verrijkt met olijfolie wat meteen hydrateert en verzacht. De cream bevat 21 ingrediënten van 99.7% natuurlijke oorsprong waarvan 25.1% afkomstig van organische teelt en kost €44,70 (50ml).

Face Beauty Oil
with everlasting flower essential oil (antibacterieel, ontstekingsremmend en revitaliserend)
Een heerlijke, ‘droge’, anti-aging met biologische etherische olie van everlasting flowers en de voedende zonnebloem- en olijfolie. Deze gezichtsolie bevat 5 ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong waarvan 95.5% afkomstig van organische teelt en kost €46,75 (30ml).

Payot
Het apothekerserfgoed van PAYOT bestaat al meer dan 100 jaar en er is veel veranderd binnen het merk maar een aantal kernwaarden zijn altijd blijven staan. Op expertise en afkomst worden geen concessies gedaan maar nog verantwoorder omgaan met de natuur en het verkleinen van de footprint zijn elementen die enorm belangrijk gevonden worden.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *