LIFT STRUCTURE

Vorige week werd ons tijdens het Filorga – jaaá dat fijne Franse merk, waarvan al hun producten die heerlijke geur hebben – event in Amsterdam (where else) de stuipen op het lijf gejaagd. Vanaf ons veertigste levensjaar vertragen de aanmaakprocessen van collageen en hyaluronzuur. Wat duidelijke gevolgen heeft: ingevallen wangen, minder duidelijke jukbenen, onze gelaatstrekken verzakken, we krijgen overal lijntjes, onze gezichtscontour wordt minder duidelijk en onze huid verslapt (welkom heerlijke onderkin!). Voordat je nu weer je bed induikt met het dekbed over je hoofd… er is hoop!

Filorga heeft na jarenlang onderzoek de oplossing in de vorm van de nieuwe Lift Structure lijn, die dag en nacht alle aspecten van huidverslapping aanpakt. Eerst even wat cijfertjes: Filorga kwam erachter dat 70% van de vrouwen die een anti-ageing product gebruikt hier ontevreden over is, omdat het niet genoeg ‘plumpt’ en het ‘zakken’ niet tegengaat. En 64% van de vrouwen die, voordat zij deze lijn van Filorga ging gebruiken, een afspraak met een plastisch chirurg had voor een facelift deze heeft gecanceld. Dus dat geeft hoop voor ons. En  al na 7 dagen gebruik van één van de producten zie je resultaat.

Lift Structure is gebaseerd op de principes van de Vampire Lift (waarbij plasma van de patiënt weer in zijn huid wordt geïnjecteerd, denk aan Kim Kardashian), syntetische collageen injecties en bio-nutrilift, waarbij hyaluronzuurgel in de huid wordt geïnjecteerd. Gelukkig heeft Filorga deze heerlijk ruikende producten – op basis van botanische plasma, natuurlijk collageen uit de zee en hyaluronzuur – die je zonder naald 😉 op je gezicht aanbrengt en een echt liftend effect geven.Lift Designer Serum is verrijkt met Plasmatic Lifting Factors® en heeft een ‘stretchtextuur’. Dit zorgt voor een straktrekkend effect dankzij de combinatie met liftende botanische werkstoffen en de koude roll-on applicator. Houd het product rechtop en druk op de knop aan de zijkant om de vloeistof naar de applicator te pompen. Breng het product aan met de roll-on en druk daarbij licht op de huid (kijk tijdens het rollen uit voor je haar). Begin met je hals (onderkin), vervolgens de wangen en uiteindelijk het voorhoofd. Werk daarbij vanuit het midden naar de buitenkant van het gezicht. Masseer ten slotte het product in met de vingertoppen. Het rolletje trek je na gebruik heel makkelijk van de applicator, even onder de kraan afspoelen en klaar voor volgend gebruik.Lift Structure Day Cream, bevat twee actieve, stimulerende botanische werkstoffen, die de huid de hele dag door verstevigen. Een algen algenextract die de productie van huideigen groeifactoren, collageen en elastine, voor een verstevigend effect stumileert en een antioxiderend extract uit edelweiss. Filorga, ik mis alleen een SPF in de crème.Sleep & Lift maakt je huid steviger, elastischer en voller gedurende de nacht. Twee aminozuren regenereren huidproteïnen dankzij een dubbele werking met betrekking tot glycatie. De versuikering (glycatie) van onze huid ontstaat doordat suikermoleculen (uit o.a. zoetstoffen in drankjes, snoepjes, koekjes, wit- brood, rijst en pasta) die door ons bloed zijn opgenomen zich hechten aan de proteïnen in ons lichaam, waardoor deze aan elkaar gaan plakken en versuikerde proteïnen vormen. Het collageen wordt hierdoor stijver, minder elastisch en onze huid minder soepel waardoor rimpels ontstaan. Gelukkig heeft de crème een herstellende en preventieve werking op deze versuikering.

Het kan zijn dat ik het heel graag wil, maar na een week deze producten gebruikt te hebben, heb ik echt het idee dat mijn onderkin iets minder is geworden en mijn huid wat strakker – een glanzende, gladde huid heb je met deze producen sowieso -, dus ik smeer nog even door en zeg tegen jullie: snel naar Ici Paris om één van deze producten aan te schaffen, of alle 3 😉 De producten kosten €65 per stuk, maar ik zag online bij Ici Paris dat je ze nu voor €54,91 per stuk kunt kopen, mooi meegenomen toch?

En ja, ik heb wéér gevraagd of ze die heerlijk geur als parfum willen uitbrengen, keep your fingers crossed 🙂

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *