CUTENESS ALERT

Moeder en supermodel Jourdan Dunn tweede kids collectie met Marks & Spencer Lil’ LonDunn by Jourdan Dunn is too cute! De naam zegt alles over Jourdan’s liefde voor haar thuisstad London en is ontworpen met haar zesjarige zoon Riley als model en inspiratiebron.

De Lil’ LonDunn by Jourdan Dunn collectie is ontworpen voor jongens en meisjes tot 16 jaar en bestaat uit 22 items. Het is nog even wachten op de collectie, want deze komt in april online en in de winkels dus zet deze musthave alvast in je agenda 🙂

Jourdan is vanaf het begin erg betrokken geweest bij de aansturing van dit project. Ze heeft aan alle aspecten mee geholpen; van stoffen tot pasvorm en van fotografie tot campagne. Haar zesjarige zoon Riley is één van de kinderen die schittert in de campagne. Jourdan Dunn; ‘Ik ben altijd al een grote M&S fan geweest en heb prachtige herinneringen van vroeger toen ik de winkel bezocht met mijn moeder. Mijn collectie is geïnspireerd door London en heeft de coole, urban uitstraling waar ik naar zoek als ik kleding koop voor Riley. Ik heb met veel plezier aan dit project met zo’n grote Britse retailer gewerkt en ik kan niet wachten om de kleding bij Riley en zijn vrienden te zien’.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *