FILORGA NEWS

Veroudering zie je het eerst op de kwetsbare huid rondom je ogen en lippen. Dus fijn, dat als je deze twee antiaging sticks van het Franse Filorga aanbrengt, je het gevoel hebt dat ze meteen werken. Nog fijner dat de witte oogcrème ook je wimpers langer en voller maakt én misschien wel het fijnst dat de Nutri-Filler Lips en de Eyes-Absolute die heerlijke Filorga geur hebben!

EYES-ABS-PLV-BLANC-TL-0216

Filorga Eyes-Absolute ziet er high tech uit en is een alles-in-1 oogverzorging; wat wil je nog meer? Rimpels door verzakkende oogleden, gezwollen donkere kringen, wallen, minder stralende ogen door uitval van wimpers. We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Filorga lanceert in september daarom deze Eyes-Absolute voor een totaalaanpak. Deze stick hoef je niet meer in de koelkast te leggen voor het verkoelende effect, want Filorga maakt gebruik van een cryo-applicator met vrieseffect, waardoor de huid meteen minder gezwollen aanvoelt. De glanspigmenten geven optisch resultaat en een herstructurerend complex van hyaluronzuur, herstellende pro-vitamine B5, een beschermende peptide en een antioxiderend extract van groene algen doet de rest. Door een botoxachtige actieve stof met ontspannende werking werkt de crème antiaging voor je rimpels en oogleden. Het stimulerende meso-effect + tear-trough filler én een ontgiftend en waterafdrijvend trio (peptiden + metalloproteïnen en carcinine) helpen tegen donkere kringen en zwelling en daardoor zie je er minder vermoeid uit.

Gebruiksaanwijzing
Het pompje bovenaan de stick zorgt voor de juiste dosering crème op de applicator. Ik vind dat 1 druk al bijna te veel is voor 2 ogen, dus pomp zachtjes 😉 Druk licht met de vingertoppen op de bovenste en onderste oogleden, van de binnenste ooghoek naar de buitenhoek. Gebruik de cryo-applicator met cirkelvormige bewegingen rondom de oogcontour van de oogleden naar de wimperaanzet. Ontspan het gebied rond de slaap door met de cryo-applicator achtjes te draaien. En waar ik echt benieuwd naar ben is of mijn wimpers langer en dikker worden door het pro-groei duo (peptide + isoflavonen). Dus ik smeer nog even door!

NUTRI-LIPS-OUVERT-BLANC-TL-0216

De huid van onze lippen heeft geen hoornlaag, talg-en zweetklieren, dus droogt eerder uit waardoor er barstjes kunnen ontstaan. Ook externe factoren zoals temperatuur, uv-straling, slechte voeding en te weinig vocht hebben een grote invloed. En als we ouder worden, worden onze lippen helaas dunner, zakken de mondhoeken, vervagen de contouren en worden onze lippen minder rood. Gelukkig kan je vanaf half oktober deze fijne Nutri-Filler Lips van stick van Filorga kopen. De doorzichtige balm heeft een 3-delige werking; 1. de balm voedt en herstelt door olien en karite boter. 2. Een peptide stimuleert de aanmaak van collageen, zodat je lippen glader en voller worden en herstelt de contour van je lippen. 3. Filorga’s revitaliserende complex geeft je lippen hun kleur terug. Even aan de stick draaien en dan breng je de Nutri Filler Lips balm met de siliconen-tip heel makkelijk aan. De balm verandert op je lippen in een fijne olie die je lippen zacht en soepel maakt en eventuele velletjes laat verdwijnen.

FullSizeRender-3

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *