|

FRUITY KICKSTART + WIN!

Hier thuis zijn wij gek op smoothies. Alle groente of fruit lekker makkelijk in de blender en je hebt een heerlijk glas vol met energie, vitamines en voedingsstoffen. Op de ‘vroege’ zaterdagochtenden voor de voetbalwedstrijd is deze Fruity Kickstart favoriet van mijn zoon. Sinds kort heb ik Vitals True Superfood Biologisch ontdekt en doe een maatschepje van dit groene poeder – met groente, fruit, paddenstoelen, kiemen en greens – bij onze smoothies en heb het idee dat ze zo nog gezonder worden 🙂

True Superfood Biologisch
De 100% natuurlijke ingrediënten – o.a. spirulina, chlorella, brandnetel, appel, blauwe bes, cranberry, wortel, biet, tomaat, peterselie, spinazie, boerenkool, groene kool, boerenkoolkiemen, broccolikiemen en shiitake mycelia is een goede aanvuling op gezonde voeding. Vitals gebruikt zoveel mogelijk wilde soorten en oerrassen, omdat ze nog rijker aan voedingsstoffen zijn. In True Superfood zit geen goedkoop ‘vulmateriaal’ alleen het poeder van het sap van uit tarwegras, gerstegras of lecithine, dus de gemakkelijk verteerbare nutriënten en geen onverteerbare vezels. Ik las overigens op de verpakking dat er geen lactose, soja, toegevoegde suikers, vulstoffen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen inzit en geschikt is voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO (genetically modified organism). Maar het poeder kan mogelijk wel sporen van gluten en sulfite bevatten.

 

Ben je benieuwd naar nog meer recepten met True Superfood? Bekijk dan het receptenboekje met originele recepten, o.a. heerlijke bliss balls, pancakes, tapenade, smoothie bowl & chocolate mousse van mede health bloggers! Download het boekje of vraag het aan via info@vitals.nl.

Heb je zin in zo’n makkelijke, gezonde en heerlijke Fruity Kickstart, dan moet je dit fruit in huis halen. Maar je kan het fruit naar smaak en seizoen aanpassen.

Fruity Kickstart (3p)
sap van 2 sinaasappels
sap van 2 mandarijen
1 mango
1 banaan
handje aardbeien, frambozen, bramen & bosbessen
1 maatschepje Vitals True Superfood Biologisch

Doe alles in de blender en blenden maar. In drie glazen schenken & enjoy! Als je de smoothie te dik vindt, doe er dan wat water bij en blend nog even.

WIN WIN WIN!
Ik mag van Vitals zo’n fijne pot True Superfood Biologisch (€29,95 voor 200 gram) weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder, op Facebook of Insta een groen hartje te plaatsen en wie weet maak jij binnenkort ook jouw smoothie of yoghurt nog gezonder!

Vergelijkbare berichten

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *