NOT ONLY FOR KIDS

COOKIES, ben je daar ook zo gek op? Wij wel; mee naar school, bij een theetje, eigenlijk altijd, maar graag zo gezond en lekker mogelijk. En we drinken hier thuis (bijna) geen frisdrank, maar water met een smaakje gaat er altijd wel in, zeker als er geen toegevoegde suiker en kleurstoffen inzitten.

De Nieuwe Koekenbakkers
De bakker, Thijs, van de Nieuwe koekenbakkers is in 2013 samen met zijn vriendin, Laura, begonnen met de verkoop van eigen gemaakte gezonde koeken op verschillende markten. Laura (lerares basisonderwijs) vond dat er te weinig gezonde lekkere koekproducten te koop waren en ze ontwikkelden een assortiment gezonde koekproducten die ook nog eens glutenvrij zijn. Samen met de pioneer, Tobias, is het hun doel om gezondere producten op de markt te brengen waarmee je ook waarde toevoegt aan de maatschappij. Hun droom is om snel nog veel meer lekkere en gezonde producten in de schappen te krijgen.

De haverkoeken zijn lekker groot, bros en chewy, dus precies hoe een koek moet zijn. Ze zijn glutenvrij en boordevol smaak door biologische ingrediënten die duurzaam worden geproduceerd. En dan die smaken! Appel & Hennepzaad is echt een appeltaart in een koek, Chocolade & Chia ach ja CHOCOLA! Maar met stip bij ons op nummer 1 is de fris zoete Cranberry & Bietrood. Ik heb je gewaarschuwd 😉 De heerlijke repen in de smaken naturel en appel-limoen bevatten pure, natuurlijke biologische ingrediënten als olijfolie, vijgen, dadels, noten en fruit. Jammie!

Cool Bear
Ana Santiago is de drijfveer achter Cool Bear en haar wens en doel is heerlijke, maar verantwoorde producten in de markt te zetten voor kinderen en volwassenen, een merk te zijn dat je als consument kunt vertrouwen. Deze – de smaak was even wennen; veel minder zoet, maar die Framboos wordt hier nu flink gedronken 🙂 – siropen bevatten geen toegevoegde suikers – wel stevia, dus niet schadelijk voor je tanden- aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen, maar wél echt fruitsap. De siropen zijn dus ook doorzichtig. Goed om te weten dat Cool Bear bij goede doelen en sportieve projecten voor een betere motivatie en meer zelfvertrouwen bij kinderen waardoor uiteindelijk de prestatie op school zal verbeteren.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *