|

ZILVER & ZOET + WIN

Voor mijn zus’ verjaardag was ik een paar weken geleden op zoek naar een mooi en betekenisvol cadeautje en kwam op de site van Zilver & Zoet terecht. De mooiste echt sterling 925 zilveren sieraden (op verzoek ook in echt goud) en het lekkerste zoet, waar je meteen je tanden in wilt zetten. Het armbandje viel goed in de smaak en ik wilde wel eens wat meer weten over deze 2 zussen.

Zilver & Zoet is de passie van twee enthousiaste leuke Haagse zussen, Marije en Sanne Buren, voor het maken van zilveren sieraden en zoete lekkernijen; handgemaakt met smaak.

Marije & Sanne_Zilver & Zoet

Waarom Zilver & Zoet?
Het is allemaal begonnen met een passie voor bakken bij Sanne. En Marije was altijd al bezig met het maken van sieraden en is inmiddels volwaardig goudsmid. Sanne is dus verantwoordelijk voor Zoet en Marije voor het Zilveren gedeelte van het bedrijf, dus de naam spreekt voor zich.

Meer over Sanne en Marije
De zussen hebben beiden een achtergrond in marketing en Sanne werkt ook nog steeds 40 uur per week als communicatie adviseur bij het Mondriaan College. Marije reist veel en maakt daarnaast Soft Science (van die comfortabele schoenen!) bekend. En samen maken ze hun droom van een eigen onderneming waar.

Handmade
Marije maakt unieke sieraden, voor jezelf of als cadeautje en werkt veel met persoonlijk passende edelstenen. Ze merkt dat mensen liever iets moois en unieks willen kopen dan heel veel kleine dingetjes en gaan vaker voor kwaliteit dan kwantiteit. Bij Sanne is het begonnen met het bakken van cupcakes die perfect zijn voor een feestje, baby shower of bruiloft. Weer eens heel iets anders dan een traditionele bruidstaart. Naast cupcakes maakt ze bijvoorbeeld ook bananenspeltbrood, zonder toegevoegde suikers en ‘gezonde’ taarten als dadeltaart. En heel fijn, bij Zilver & Zoet kunnen alle sieraden en het zoet op maat worden gemaakt.

Waar kunnen we Zilver & Zoet vinden?
De sieraden zijn onder andere te koop bij Hart Beach in Scheveningen en Present Living in de Piet Heinstraat in Den Haag en natuurlijk via de webshop: zilverenzoet.

Toekomstplannen
Het idee is om in Den Haag een Zilver & Zoet “winkel” te openen waar mensen terecht kunnen voor een overheerlijk kopje koffie of (echte) thee onder het genot van natuurlijk een vers gebakken cupcake of gezonde taart. Om je heen zullen alle sieraden gepresenteerd worden, die achterin de winkel geheel op maat gemaakt worden. Een ware belevenis dus waar mensen terecht kunnen voor een uniek op maat gemaakt product. (Marvelousz kan niet wachten op deze aanwinst en houd je zeker op de hoogte van waar en wanneer!).

Zilver_Zoet_bedel_armband_4_aaa60fdc-ac9c-4788-881b-30b96ce5dd66_grande

WIN WIN WIN!

Marvelousz is fan van Zilver & Zoet en mag daarom twee geweldige ‘Z&Z bedel’ armbandjes ter waarde van €30,- weggeven. Om kans te maken like je onze beide FB pagina’s (ZilverenZoet én Marvelousz) en geef hieronder of op FB even aan, waarom je dit geweldige armbandje aan je armcandy wilt toevoegen.

Vergelijkbare berichten

17 reacties

 1. Oooh jaa ik zou wel zo’n mooie creatie van Zilver&Zoet om mijn pols willen ?en er mee pronken ?? Pure verwennerij wie weet eentje voor mij…..

  1. Om mijn zus wat ‘hoop’ onder de riem te steken! We gaan als gezin door een moeilijke tijd door plotselinge ziekte van onze vader. Aangezien zij altijd voor mij klaar staat, hoewel ze het zelf ook niet altijd even makkelijk heeft, zou ik haar dit symbool willen schenken! ❤️⚓️

 2. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou dit geweldige Z&Z bedelarmbandje graag aan Kimberly de Jager willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 3. Ik wil het armbandje graag winnen voor m’n zus Miranda Koevoets omdat zij na een hele moeilijke periode nu aan een nieuwe start kan beginnen!!

 4. Wat een leuk idee is Zilver en Zoet zeg! Natuurlijk wil ik het armbandje erg graag winnen zodat ik iedereen kan laten zien wat voor leuke spulletjes jullie verkopen! 🙂

 5. Leuke winactie! Beide sites even gepromoot, dit moeten veel meer mensen weten!
  Kleine moeite, met misschien een leuke verrassing voor mij! Haha!
  Tjuuus!

 6. ZILVER & ZOET
  Een mooi concept: Het nieuwe genieten !
  Die persoonlijke aandacht voor de klant dat spreekt mij erg aan.
  En het armbandje is so sweet…
  Mocht ik het geluk hebben om te winnen dan doe ik hem kado aan mijn lieve dochter!

 7. ik wil zo’n tof armbandje onwijs graag aan mijn armcandy toevoegen, omdat het lieve mooie armbandjes zijn die bij elke outfit goed staan!
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 8. Wat een super Haagse power vrouwen met smaak en doorzettings vermogen!
  Zou er graag Haagsche ambassadrice voor worden !
  Winnen Please !
  Grtjs Ida

 9. Ik hou van unieke en handgemaakte sieraden. Ik hou ervan om nieuwe webshops met mooie en unieke artikelen te ontdekken en geen duizend-in-een-dozijn sieraden te dagen. Mijn missie is geslaagd als mensen mijn sieraden opmerken en vragen waar ik ze vandaan heb.
  Zilver & Zoet is een van mijn nieuwste ontdekkingen en nu ik lees hoe deze webshop uit liefde en passie is ontstaan weet ik het zeker: ik ben fan! Dus een mooie Z&Z bedel armband winnen? Ja graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *