|

THE MARVELOUSZ ERICA MEURE POOL

Erica Meure Pool is een mooie, enthousiaste moeder en onderneemster. Met een nuchtere Friese vader en Japanse moeder heeft zij alles in huis voor succes.

Lifestyle Business Club
Netwerken is als ondernemer heel belangrijk. Maar sommigen vinden netwerken best wel spannend. Daarom is Erica in 2011 de Lifestyle Business Club begonnen; een nationaal- en internationaal online netwerk via Facebook van ondernemers in de Fashion, Lifestyle en Beauty industrie. LBC heeft inmiddels een bereik van 6,500+. Het is Erica’s passie en doel om mensen met elkaar in contact te brengen en win-win situaties te creëren o.a. via de leukste lunches en events. Want de kracht van een goed netwerk is groot en een gunfactor belangrijk. In Japan zeggen ze: ‘als je een lamp aansteekt voor een ander, zal deze ook je eigen pad verlichten’.

Beyuna
Daarnaast is Erica ambassadeur voor Beyuna. Steeds meer mensen zien het belang in van een gezonde levensstijl en gezonde voeding. Inmiddels is echter gebleken dat via de normale voeding, hoe gevarieerd ook, we niet de juiste hoeveelheden vitaminen, sporenelementen en mineralen binnen kunnen krijgen. Aanvulling in de vorm van voedingssupplementen is daarom voor velen noodzakelijk. We worden niet alleen steeds ouder, maar we willen ook gezónd en vitaal oud worden.

Beyuna heeft een assortiment voedingssupplementen ontwikkeld, waarmee je in staat bent om de tekorten aan te vullen. Bij de ontwikkeling is met nadruk gekeken naar de effectiviteit van het middel: als een cel nauwelijks in staat is om het middel op te nemen, dan zal inname weinig zin hebben. Daarom worden alleen de beste en zuiverste componenten in een uitgekiende combinatie toegepast, waardoor Beyuna voedingssupplementen tot de beste horen die op de markt verkrijgbaar zijn. De gepatenteerde formules, klinische testen en hoge zuiverheid zorgen ervoor dat Beyuna supplementen écht werken, anders dan de doorsnee producten die je kunt kopen bij de bekende drogisterijen en gezondheidswinkels.

Ik ben zelf aangestoken door het enthousiasme van Erica en ervaren dat Beyuna supplementen je echt lekkerder in je vel doen zitten. Daarom zet Marvelousz iedere maand een bepaald voedingssupplement van Beyuna in de schijnwerpers.

Vitamine D3
Vitamine D is één van de weinige vitamines, die het lichaam zelf kan maken. Onder invloed van zonlicht wordt in de huid vitamine D gevormd. Het lichaam heeft vitamine D nodig voor stevige botten en tanden. Het zorgt ervoor dat calcium en fosfor uit eten goed worden opgenomen en worden vastgelegd in de botten en tanden tijdens de groei. Daarna is vitamine D nodig om botontkalking (osteoporose) zoveel mogelijk te beperken en daarmee het risico van osteoporose op latere leeftijd te verminderen. Vitamine D speelt ook een belangrijke rol bij de celgroei en celdeling, zoals in het immuun(afweer)systeem. En er lopen meer studies tussen vitamine D en de werking van de alvleesklier (diabetes), de hersenfuncties ( verschillende vormen van depressies) en cel differentiatie.

Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht op de blote huid vitamine D aanmaken. Onder invloed van UV-B straling uit zonlicht wordt 7-dehydrocholesterol omgezet in previtamine D3, wat vervolgens onmiddellijk wordt omgezet in vitamine D3. Maar dit is altijd nog veel te weinig voor de dagelijkse behoefte van het lichaam. Vooral voor jonge kinderen, vanaf 50 jaar en ouder, mensen met een getinte huidskleur, mensen die niet blootgesteld worden aan zonlicht, vegetariërs en zwangere vrouwen geldt het advies om extra vitamine D3 te nemen.

Vitamine D3 is krachtiger in het ophouden van vitamine D-concentraties in het lichaam. Daarbij produceert D3 een 2- tot 3-voudige, hogere opslag van Vitamine D in het lichaam als D2 dat doet. Vitamine-D3 wordt bovendien ook zo’n 5x sneller omgevormd in het lichaam als D2.

Beyuna heeft een hele goede vitamine D3 voor iedereen:

beyuna-d3

Vitamine D3 • verhoogt de calciumopname in de botten • draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed • speelt een rol bij het behouden van sterke spieren en botten • draagt bij aan een normale celdeling

De supplementen van Beyuna bestel je via: love-lifestyle.com

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *