DROOM MASKER

Het is verstandig om het ten minste ‘s avonds wat rustiger aan te doen en te ontspannen. Lukt dat niet, dan kan het Sensai Extra Intensive Mask je daarbij helpen. Want als je voortdurend op volle toeren draait, belast dit niet alleen je lichaam en ziel, ook de huid heeft eronder te lijden en veroudert door voortdurend energieverlies.

Terwijl je slaapt vult het Extra Intensive Mask de energiereserves van je huid van binnenuit aan en gaat alle tekenen van huidveroudering intensief tegen. In slechts één nacht activeert dit uiterst intensieve masker de energieopwekking en maakt vermoeide cellen weer fit.

extra_intensive_mask

Een intensief complex van werkzame stoffen uit een extract van avocado en bruinwier activeert de vorming van huideigen carnitine voor een optimaal transport van vetzuren naar de mitochondriën. Op die manier wordt de omzetting van vetzuren in energie versneld en verhoogd, waardoor een energieke en voortdurende celdeling wordt gegarandeerd.

Een oliecomplex van macadamia, olijfpitten en jojobazaden bouwt de lipidenbarrière van de huid snel op en verhoogt de weerstand van de huid en geeft een volle, stevige huidstructuur. En de voor Sensai producten onmisbare Koishimaru zijde houdt het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil. Het romige crème masker ruikt lekker, wordt direct door je huid opgenomen en laat geen vettig laagje op je kussen achter.

Deze originele Sensai massagetechniek zorgt voor een nog diepere ontspanning, zo lekker:

AW15_Illustrations

Breng wat Extra Intensive mask op de huid aan en masseer dit in cirkelende bewegingen in, zoals op de afbeelding wordt aangegeven.

AW15_Illustrations

Breid de cirkelende bewegingen uit van het gezicht naar de hals. Met een tweede hoeveelheid masker masseer je de hals van de kin tot het decolleté.

AW15_Illustrations

Tot slot druk je met je handpalmen het masker zachtjes in de huid. Slaap lekker!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *