WINTER PARADE

Verlangen jullie ook zo naar de zomer? Terrasje, festival, de Parade.. Gelukkig is er van het theaterfestival de Parade ook wintereditie. Marvelousz.com was hiervoor uitgenodigd en nam er een kijkje.

Na Amsterdam was afgelopen vrijdag en zaterdag Haarlem aan de beurt om de WinterParade te ontvangen. Het reizende theaterfestival streek neer in de Grote of St. Bavo Kerk en dit zorgde voor een hemelse sfeer.

Tijdens de WinterParade geniet je voor 37,50€ van een ‘robuust’ viergangen diner (exl. drankjes) en zit je samen met de andere gasten aan een 120 meter lange tafel. Bijzonder is dat je vanaf de tafel wordt geserveerd en dat de keuken hier ook bovenop staat. Tevens zie je de acts en optredens vanaf dezelfde tafel voorbij komen. Heel origineel! Voor sommige acts krijg je zelfs een hoofdtelefoon op. Verschil tussen de zomer- en wintereditie van de Parade is dat je in de zomer zelf kunt kiezen welke act je gaat bekijken en nu is het één programma waar je van kunt genieten. So sit back, relax and enjoy the ride. Echt een belevenis dus!

Het volle programma bestaat uit het moderne dansgezelschap Conny Janssen Danst, muziektheater Club Gewalt, een dialoog geschreven door Don Duyns uitgevoerd door Maarten Wansink en Marc Nochem, vliegend orkest van Aldo Brinkhoff, Arabische mantra van Sabri Saad el Hamus, kleurenkoor van PIPS: lab, onder leiding van Yorick Heerkens, met muzikale ondersteuning van Eddie B. Wahr, en om het geheel swingend af te sluiten de Silent Disco by 433fm…op tafel… of course.

 

Wil je dit bijzondere evenement ook meemaken? Bezoek dan  de WinterParade op 14 februari as in het Atrium stadhuis te Den Haag.

 

 

beeld: Hof-fotograaf, Erik van ’t Hof, Marvelousz.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *